Зірка "Блакитної лагуни" вийшла на червону доріжку зі своєю донькою
Зірка "Блакитної лагуни" вийшла на червону доріжку зі своєю донькою

Зірка "Блакитної лагуни" вийшла на червону доріжку зі своєю донькою

На зірковому заході модного глянцю Брук Шилдс вразила присутніх стрункою фігурою. Актриса прийшла в компанії своєї старшої доньки, яка дуже схожа на свою знамениту матір.

Американська супермодель і акторка Брук Шилдсзі своєю донькою Роуен Френсіс Генчі в гламурних сукнях увечері 8 жовтня вийшли на червону доріжку премії Glamour "Жінка року 2024" у Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

59-річна Брук і 21-річна Роуен блищали в блискучих сукнях до підлоги на зірковому заході, який відбувся в готелі Times Square EDITION.

Брук, яка була удостоєна цієї нагороди торік, обрала золотисту приталену сукню з паєтками, спокусливим розрізом до стегна і відповідні золотисті туфлі з гострим носком.

Тим часом Роуен блищала в сріблястій сукні-бюстьє з мерехтливими квітковими прикрасами. Свій образ молода красуня доповнила босоніжками з ремінцями на високих підборах і сріблястим клатчем з пряжкою посередині. З прикрас вона вибрала гарний елегантний комплект, що складається з намиста і браслета. Мама і дочка з розпущеним волоссям і вечірнім макіяжем із задоволенням позували фотографам на зірковому заході.

Брук Шилдс із донькою Роуен Френсіс Генчі
Фото: Getty Images

Glamour Women of the Year — щорічна церемонія вручення премії, організована журналом Glamour, яка відзначає жінок, які зробили значний внесок у свої галузі.

Нагадаємо, 29 серпня Фокус писав про те, що дочка Брук Шилдс "дала друге життя" її весільній сукні. Грієр Генчі випустилася зі школи. Для заходу вона вибрала особливе вбрання.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader