У Китаї на перехресті загорівся та ефектно вибухнув електроскутер
У Китаї на перехресті загорівся та ефектно вибухнув електроскутер

У Китаї на перехресті загорівся та ефектно вибухнув електроскутер

Китайський електроскутер доставки загорівся на ходу та вибухнув. Водій отримав численні опіки та був госпіталізований.

Сильним вибухом закінчилася пожежа електроскутера в китайському місті Шеньчжень. Водієві ледь вдалося врятуватися. Відео з реєстратора авто, яке проїжджало поруч, опублікувало на Youtube видання South China Morning Post.

Інцидент стався 7 жовтня в одному зі спальних районів Шеньчженя. Електроскутер однієї зі служб доставки загорівся під час руху та майже зразу ефектно вибухнув.

Водія скутера вибухом викинуло з сидіння, що врятувало йому життя – він зміг відкотитися по дорозі і, таким чином, загасити палаючий одяг.

Скутерист отримав опіки грудної клітки, обличчя та ніг і потрапив до лікарні, проте його життю нічого не загрожує. Більше від вибуху ніхто не постраждав. Пожежники прибули на місце ДТП і швидко загасили скутер.

Наразі причини інциденту встановлюються. Експерти перевіряють інформацію, що китайський електроскутер міг бути доопрацьованим і саме втручання в його конструкцію призвело до несправностей.

Важливо Зіткнулися 28 авто: у США сталася найбільша аварія в історії перегонів (відео)

Як відомо, пожежі електричної техніки дуже небезпечні, адже літій-іонні батареї горять за дуже високої температури і для їх гасіння потрібна велика кількість води.

До речі, нещодавно у США вщент згорів рідкісний суперкар Lamborghini.

Також Фокус розповідав, що в ДТП розбили колекційний Jaguar 50-х.

Теги за темою
Китай ДТП пожежа
Джерело матеріала
loader
loader