МЗС підтвердило смерть двох українців у ДТП біля кордону з Польщею
МЗС підтвердило смерть двох українців у ДТП біля кордону з Польщею

МЗС підтвердило смерть двох українців у ДТП біля кордону з Польщею

МЗС підтвердило смертельне ДТП за участі громадян України, яке сталося вночі у Польщі біля кордону. Загинули жінка 45 та чоловік 30 років.

- За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинули дві особи, жінка 1978 року народження та чоловік 1994 року народження. Дві особи госпіталізовані, одна з яких у важкому стані, — розповіла консульська представниця Вікторія Ші.

Аварія сталася 10 жовтня о четвертій ранку у Польщі перед пунктом пропуску Медика — Шегині на дорозі місцевого значення. Бус, який перевозив сімох громадян України врізався у вантажівку, припарковану на узбіччі без увімкнених світлових сигналів. Водій фури — також громадянин України.

- МЗС, Посольство України в Польщі та наше Генконсульство в Любліні надають постраждалим усю необхідну консульську допомогу та перебувають на зв'язку з компетентними органами Республіки Польща, — додали в Міністерстві закордонних справ.

Раніше у четвер поліція Перемишля та польські ЗМІ повідомили, що в Медиці загинули два пасажири автобуса Fiat - громадяни України. Однак, вони написали, що загинули жінка 45 років та чоловік 60 років.

  • 7 жовтня у ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків.
  • 2 жовтня посол в Ізраїлі повідомив, що серед поранених унаслідок теракту у Тель-Авіві є громадянка України.
Теги за темою
Польша ДТП
Джерело матеріала
loader
loader