Адвокат Puff Daddy розповів про "найважчу частину" життя репера за ґратами
Адвокат Puff Daddy розповів про "найважчу частину" життя репера за ґратами

Адвокат Puff Daddy розповів про "найважчу частину" життя репера за ґратами

Марк Агніфіло поскаржився, що його клієнту не подобається харчування у федеральній в'язниці.

Марк Агніфіло, адвокат заарештованого 16 вересня репера Шона Комбса, він же Puff Daddy, заявив, що його клієнту не подобається їжа в Бруклінському центрі ув'язнення, і це для нього — "найскладніше", пише The Post.

Для першої трапези у в'язниці музикант, який дуже боїться отруєння, міг вибрати шведські фрикадельки або бургер із чорною квасолею, згідно з меню харчування MDC Brooklyn. У їдальні для ув'язнених є яєчна локшина, салат з овочів із заправкою як гарнір.

У будні в обід подають гамбургери, запечену рибу або тако з яловичиною, а яєчню і печиво — у вихідні. Меню на вечерю включає курячий фахітас, пасту і ростбіф. Крім того, у в'язниці дають сочевицю, тофу і печену квасолю.

Ранок Комбса за гратами починається рівно о 6:00 ранку за східним часом зі сніданку, що складається з пластівців, фруктів, тостів і торта. Обід подають об 11:00 ранку за східним часом, а вечерю роздають після підрахунку персоналу о 4 годині.

Раніше Агніфіло прославився тим, що пояснив наявність 1000 пляшок дитячого масту і мастила, знайдених у будинках Комбса під час рейду ФБР, "оптовою закупівлею" в Costco.

"Я не думаю, що їх було 1000. Я думаю, що це було багато. Я маю на увазі, що Costco знаходиться прямо по вулиці. Я думаю, американці купують оптом, як ми знаємо".

Гігант роздрібної торгівлі швидко спростував його звинувачення, заявивши, що в жодній із філій компанії в США немає дитячої олії.

Комбс був заарештований і звинувачений за трьома пунктами у змові з метою рекету, торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації із застосуванням сили, шахрайстві або примусі та перевезенні для заняття проституцією. Прокурори стверджують, що він перевозив секс-працівниць через кордони штатів і примушував жінок брати участь у "розважальних заходах" із чоловіками-повійками, а іноді записував їхню взаємодію для шантажу.

Суд у справі репера призначено на 5 травня 2025 року. Суддя двічі відхилив прохання адвокатів артиста про вихід їхнього клієнта під заставу в $50 мільйонів, але вони подали вже третю апеляцію.

Крім того, юридична команда Комбса звинуватила уряд у витоку в мережу відео 2016 року, де Puff Daddy бив свою дівчину Кессі Вентуру в готелі.

Раніше Фокус писав, що гості вечірок Комбса почали платити своїм жертвам у рамках досудового врегулювання. Адвокат Тоні Бузбі сказав, що є список селебріті, співучасників репера, який буде озвучено після перевірки інформації.

Теги за темою
адвокат
Джерело матеріала
loader