Росія заплатить Брунею, щоб його команда зіграла з ними у футбол: вболівальники з РФ відреагували
Росія заплатить Брунею, щоб його команда зіграла з ними у футбол: вболівальники з РФ відреагували

Росія заплатить Брунею, щоб його команда зіграла з ними у футбол: вболівальники з РФ відреагували

У жовтні росіяни не змогли домовитися з жодною з федерацій про проведення товариських поєдинків.

Збірна Росії з футболу вкотре стала об'єктом глузувань. Все через те, що планує зіграти проти команди з Брунея, яка займає 183 місце у рейтинговому списку команд світу. Про це пише російське футбольне видання "ФНК".

Так, у жовтні росіяни не змогли домовитися з жодною з федерацій про проведення товариських поєдинків. Втім, на листопад вони домовилися про матч зі збірними Сирії (92-е місце у рейтингу ФІФА) та Брунея (183-е місце у рейтингу ФІФА).

"Ми отримали запрошення від РФС зіграти проти збірної Росії 15 листопада. Усна домовленість про проведення матчу вже досягнута. Гра відбудеться в Росії, і всі витрати на себе візьме сторона, що приймає. Залишилося тільки щоб РФС погодив проведення матчу з ФІФА", — цитує видання повідомлення Футбольної асоціації Брунея.

Раніше національна команда РФ через відсутність суперників по товариських матчах провела відкрите тренування за участю дітей із Москви, Курської та Бєлгородської областей. Після цього збірна Росії завершила свій короткий збір у Новогірську, який стартував 7 жовтня

В коментарях росіяни висміяли цю новину і закликали перестати соромити російську збірну.

  • "Загубив лупу, не можу знайти на карті"
  • "Бруней недавно двічі обіграв Макао і двічі Шрі-Ланку, тому потрібно поставитися з усією повагою і обережністю. Швидше за все треба грати у 5 захисників".

Нагадаємо, що ексгравець збірної УкраїниАнатолій Тимощук передав свою футболку на аукціон на підтримку ЗС РФ. У підсумку за неї виручили 700 тисяч рублів (приблизно $7500), що в рази більше, ніж за кожну з дев'яти футболок інших членів команди.

Теги за темою
футбол Спорт
Джерело матеріала
loader