"Треба закінчувати": путіністка Валерія йде зі сцени - що сталося
"Треба закінчувати": путіністка Валерія йде зі сцени - що сталося

"Треба закінчувати": путіністка Валерія йде зі сцени - що сталося

Путіністка Валерія вже не вперше планує завершувати свою кар'єру.

Російська співачка Валерія, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно випустила новий альбом, і він стане останнім у кар'єрі путіністки.

Як повідомив чоловік співачки Йосип Пригожин пропагандистським росЗМІ, працювати зі співавторами і збирати нові пісні стало дуже складно.

Новий альбом співачки Валерії стане останнім у її музичній кар'єрі. Про це повідомив її продюсер і чоловік Йосип Пригожин.

Також стало відомо, що прихильниця диктатора Путіна планувала завершити кар'єру ще під час пандемії коронавірусу, однак тоді її відрадив продюсер Максим Фадєєв.

"У всього є свій початок і свій кінець. Думаю, що в якийсь момент настав час, коли треба закінчувати цю історію вже в тому вигляді", - заявив Пригожин.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, український волонтер Сергій Стерненко подякував зрадниці Ані Лоракза її донат для ЗСУ. Стерненко написав коментар під однією з публікацій запроданки в соцмережах, але вона ніяк не відреагувала.

А також Алла Пугачова не змогла вивезти свій антикваріатіз РФ на суму 20 млн доларів. Серед майна Пугачової виявилися французька люстра XIX століття, ваза для фруктів XIX століття, скульптури і картини XVI-XIX століть.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader