У в'язницю до P. Diddy навідалися його доньки та мама – ЗМІ
У в'язницю до P. Diddy навідалися його доньки та мама – ЗМІ

У в'язницю до P. Diddy навідалися його доньки та мама – ЗМІ

Також стало відомо, коли відбудеться суд над репером.

Американський репер і продюсер P. Diddy, справжнє ім'я якого Шон Комбс, зустрівся з родичами під час перебування за ґратами.

Це вперше з моменту арешту зірки його мама Дженіс Комбс та доньки Ченс і близнюки Джессі та Д’Ліла змогли провести час разом з рідною людиною. Їхня зустріч відбулася в Брукліні, Центрі ув'язнення Metropolitan, де його утримують з вересня з моменту арешту. Джерело в коментарі виданню TMZ повідомило, що сімейство не приховувало своїх емоцій за цей час і мало змогу обійматися та розмовляти під наглядом персоналу.

Окрім того, стало відомо, коли відбудеться суд над P. Diddy. Так, після розгляду федеральних звинувачень в торгівлі людьми та рекеті остаточний вирок суд винесе 5 травня 2025 року. Про це пише Reuters. Реперу загрожує довічне ув'язнення. Або ж щонайменше 15 років ув'язнення, якщо його визнають винним за трьома пунктами звинувачення: рекет, секс-торгівля людьми та їх примус до проституції.

Тим часом раніше редакція ТСН.ua розповідала, що відомо про "білі вечірки" P. Diddy та хто з відомих світових зірок бував на них.

Джерело матеріала
loader
loader