Каньє Вест поклав око на матір Б'янки Цензорі, — екс-асистентка
Каньє Вест поклав око на матір Б'янки Цензорі, — екс-асистентка

Каньє Вест поклав око на матір Б'янки Цензорі, — екс-асистентка

За словами Лорен Пішотти, Каньє Вест ділився з нею своїми "збоченими" фантазіями щодо Б'янки Цензорі та її матері.

Колишня асистентка американського репера Каньє Веста Лорен Пішотта, яка подала проти нього оновлений позов, заявила не лише про те, що він накачав її наркотиками та зґвалтував, а й про те, що музикант хотів переспати з матерями його потенційних дівчат, зокрема й з Олександрою Цензорі, донькою якої є нинішня дружина Ye Бьянка, пише Daily Mail.

У своєму позові Лорен стверджує, що в той час, про який ідеться в документах, Цензорі ще не була його дружиною, "швидше його учасницею/співробітницею секс-вечірки за викликом".

Вест нібито відправив Пішотті скріншот 28 вересня 2022 року текстової розмови між ним і Цензорі про бажання зайнятися сексом з її матір'ю.

"Я хочу т***нути твою маму. Поки вона не пішла", — писав він, стверджується в позові.

Лорен Пішотта
Фото: laurenpisciotta/instagram

На той час Б'янка перебувала у США за робочою візою, а її мати, Олександра, приїхала до Лос-Анджелеса з Австралії.

Пішотта стверджувала, що Цензорі відповіла на текстові повідомлення Веста, оскільки це було "способом, на якому наполягав і якого вимагав репер для неї та інших зберегти свої робочі місця як візи.

Лорен також стверджувала, що Вест використовував свої зв'язки в таких компаніях, як Adidas і Gap, щоб отримати робочі візи для торгівлі жінками в США для сексу. Їм давали "незрозумілі посади" в його компаніях і змушували підписувати угоди про нерозголошення інформації про свій досвід. Спочатку типовим прикладом цього була Цензорі.

У позові стверджувалося, що він часто займався сексом зі співробітниками і "списком гостей, які змінювалися" в офісах його компанії Yeezy. Їм було наказано спорудити імпровізовані спальні, що складалися з матраца на підлозі, подушок і ковдри в кімнаті або навіть просто з шафи. Він також використовував для цих цілей туалети і роздягальні для персоналу.

Крім того, Пішотта згадує, що Вест часто надсилав їй дивні повідомлення про Б'янку "сексуального характеру". Так, йому здавалося, що австралійка приїхала до США, "щоб т***нути якомога більше людей, зруйнувати шлюби і перетворити інших дівчат на повій"

Цензорі почала працювати на Веста в Yeezy в листопаді 2020 року. Вест випустив натхненну нею пісню під назвою "Censori Overload" 7 грудня 2022 року, і того самого місяця вони одружилися.

Це сталося всього за кілька тижнів після того, як Пішотта повідомила, що її звільнили, а Вест відмовився виплатити вихідну допомогу в розмірі $3 мільйони і не оплатив її витрати.

Раніше Фокус писав, що батьки Б'янки Цензорі засмучені її рішенням залишитися з Каньє Вестом. Пара дала привід заговорити про своє розлучення після того, як кілька тижнів разом не з'являлася на публіці.

Джерело матеріала
loader