"Нехай пробує": піарниця Юла висловилася про політичні амбіції Тараса Тополі
"Нехай пробує": піарниця Юла висловилася про політичні амбіції Тараса Тополі

"Нехай пробує": піарниця Юла висловилася про політичні амбіції Тараса Тополі

Юла Яцечко зізналася, що свого часу Тарас Тополя пропонував їй співпрацювати, але вона йому відмовила, про що сьогодні шкодує.

Дружина відомого ведучого Анатолія Анатоліча, топпіарниця Юла Яцечко відреагувала на чутки, що лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя хоче змінити музичну кар’єру на політичну. Своє бачення вона висловила в інтервʼю на каналі OBOZ.LIFE.

Так, на її думку, що кожна людина сама вирішує в якому напрямку їй рухатися, тому якщо Тарас Тополя прийме таке рішення і захоче піти в політику, це буде його рішення, але він повинен розуміти, що за собою він поведе ту аудиторію, яка багато років з ним.

00:04:34 - Про артистів, які йдуть в політику

"Хочу сказати, те, що кожен артист хоче рости. Кожен вибирає свій шлях. Чи буде він успішним, чи ні, це його дорога. Колись Тарас Тополя хотів зі мною працювати і я йому відмовила. І я жалкую. Я б з ним працювала. І я вважаю, що його пісня "Фортеця Бахмут" дуже сильна. Якщо Тарас бере на себе відповідальність за те, що він веде свою аудиторію і знає куди, то я думаю, що нехай пробує. Далі, все одно у нас зараз все вирішує народ. І бути кому на якому місці теж вирішує народ", — резюмувала піарниця.

Так, інформація про політичні амбіції лідера гурту "Антитіла" розлетілася після інтерв’ю видання 24tv. Тоді відповідаючи на питання про наміри піти в політику, Тополя сказав: "Я обов'язково піду в політику. Доведеться пожертвувати кар'єрою, щоб змінювати країну на краще". Слова виявилися вирвані з контексту і насправді фраза звучала так: "Якщо я відчую, що в мене є сили, в моєї команди, в моїх однодумців є сили та бажання, щоб реалізувати хороші справи, використовуючи політику, я туди піду обов'язково, але при цьому доведеться завершити музичну кар'єру, бо сидіти на двох стільцях, як показує практика, – не працює".

Однак інформація про політичні наміри Тараса так швидко розлетілася в мережі, що навіть політична діячка Мар'яна Безугла вирішила порадити Тополі "не долучатися до інтриг". Сам же Тополя також відреагував на миттєву реакцію суспільства і заявив, що він та гурт "Антитіла" не збираються в політику, принаймні зараз.

Нагадаємо, раніше ми писали, щолідер гурту "Антитіла" зізнався, що працює на ГУР.

Крім цього, Фокус писав, що Тарас Тополя висловився про Аллу Пугачову та Максима Галкіна.

Джерело матеріала
loader
loader