Залишав записку: чоловік проникав у домівки незнайомців і виконував за них побутову роботу
Залишав записку: чоловік проникав у домівки незнайомців і виконував за них побутову роботу

Залишав записку: чоловік проникав у домівки незнайомців і виконував за них побутову роботу

Даміан Войнілович проникав до будинків і замість того, щоб грабувати, виносив сміття, розвішував білизну і навіть мив підлогу. Однак люди, які отримали безкоштовне прибирання, почали турбуватися за свою безпеку.

36-річного Даміана Войніловіча з Польщі було засуджено до 22 місяців тюремного ув'язнення за те, що він проник у два будинки і виконував різні роботи по дому, наприклад розвішував білизну і мив підлогу. Про це пише Oddity Central.

Однак чоловік не отримав від своїх "жертв" жодного слова подяки. Уродженець Польщі був звинувачений у крадіжці зі зломом після того, як минулого літа зайшов до двох будинків у Ньюпорті (Уельс) і почав виконувати різноманітні роботи: виносити сміття, розвішувати білизну на вішалці та мити підлогу. Чоловік лише пригостив себе невеликою кількістю вина, і навіть залишив записку з текстом "Не хвилюйся, будь щасливий, їж і відпочивай" для однієї з жертв.

Однак "жертви" Войніловича не дуже-то оцінили роботу, яку він виконав на їхній ділянці. Мешканка Монмутшира, яка повернулася додому 16 липня і виявила, що сміттєвий бак спустошений, годівнички для птахів наповнені, а горщики з рослинами переставлені по саду, так злякалася за своє життя, що тривалий час ночувала у друзів.

"Два тижні після злочину, поки його не спіймали, я жила в стані підвищеної тривоги, якого ніколи раніше не відчувала. Я намагалася зрозуміти, чи був це хтось, хто мене знав, чи не переросте це в переслідування, чи знав він, що я живу одна і чи не стала я мішенню. Я була занадто налякана, щоб залишатися у власному домі, і зупинилася в подруги", — каже жінка.

Ілюстративне фото
Фото: Pixabay

Ще одна незвичайна крадіжка зі зломом сталася 29 липня в іншому будинку в Ньюпорті. У цьому випадку власник отримав сигнал від системи відеоспостереження про те, що Войнілович підійшов до їхнього будинку. Йому залишалося тільки спостерігати, як чоловік проник у житло, налив собі вина, виправ одяг і навіть прийняв душ. Зять жертви, який приїхав, прогнав грабіжника, і пізніше його заарештували.

Адвокат Войніловича нещодавно заявив суду, що на момент інцидентів він був безхатченком і шкодує про незручності, які заподіяв жертвам. Суд засудив чоловіка до 22 місяців позбавлення волі, визнавши його таким, що "становить значну небезпеку для суспільства".

Раніше Фокус повідомляв, що доглядач зоопарку почав красти їжу у тварин. Співробітники поліції заявили, що все ще намагаються зрозуміти мотиви чоловіка. Користувачі соцмереж думають, що він міг перепродувати овочі та фрукти.

Також стало відомо, що бідні дівчата укладають тимчасові шлюби з туристами за 500 доларів. Зв'язки, відомі як "шлюби за розрахунком", стали процвітаючою індустрією в деяких селах Індонезії. Вони сприяють розвитку туризму і місцевої економіки, але засуджуються місцевими жителями.

Теги за темою
Великобританія арешт
Джерело матеріала
loader
loader