Destiny: Rising – RPG шутер у всесвіті Destiny для мобільних пристроїв
Destiny: Rising – RPG шутер у всесвіті Destiny для мобільних пристроїв

Destiny: Rising – RPG шутер у всесвіті Destiny для мобільних пристроїв

Попередні чутки про розширення франшизи Destiny на мобільні пристрої підтвердилися. Китайська студія NetEase Games розробляє новий безкоштовний мобільний фантастичний RPG шутер Destiny: Rising. Він запропонує кілька персонажів-героїв, спільний світ, а також режими PvE та PvP, дії яких відбуваються у всесвіті Destiny.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Destiny: Rising – RPG шутер у всесвіті Destiny для мобільних пристроїв - Фото 1

Дія Destiny: Rising буде відбуватися в альтернативній часовій шкалі Destiny, досліджуючи епоху Всесвіту після Темної доби – до появи Вежі та Вартових. NetEase ліцензує бренд Bungie Destiny, і їй надано творчу свободу для розробки власної сюжетної лінії та бачення для Destiny: Rising.

«Ми хочемо зафіксувати та відобразити конкретний час, де кермо в руках гравців, щоб переживати, досліджувати, визначати», — говорять у NetEase.

На відміну від Destiny або Destiny 2, гравці зможуть обирати з безлічі персонажів-героїв Destiny замість того, щоб створювати власного Вартового на основі класів Мисливця, Чорнокнижника або Титана. Серед персонажів-героїв доступні такі, як Ікора Рей, яка існує в Destiny і Destiny 2, а також безліч нових персонажів.

Кожен персонаж матиме унікальні здібності та історії, а також матиме доступ до одиночного, кооперативного та змагального режимів для кількох гравців. Також будуть звичайні Привиди, Носії Світла, Залізні Лорди та Воєначальники, відомі у всесвіті Destiny до Останнього міста. У трейлері гри можна бачити різноманіття персонажів та їхні нові здібності, включаючи нову косу пустоти, яка дуже схожа на те, що чорнокнижник використовував би в основних іграх Destiny. Є також знайомі вороги.

Destiny: Rising – RPG шутер у всесвіті Destiny для мобільних пристроїв

Destiny: Rising дозволить грати в режимі від першої або від третьої особи за допомогою сенсорних елементів керування або контролерів. Будуть звичайні місії кампанії, кооперативні вилазки для шести гравців і повторювані режими PvE та PvP. Мобільна гра Destiny запропонує потужну екзотичну зброю, нову міфічну рідкість зброї, нові місця. Частина нового наративу Destiny включає пошуки насіння надії, яке «сформує майбутнє людської цивілізації» після її краху в Темній добі Destiny.

Альфа-тест Destiny: Rising розпочнеться вже наступного місяця. Під час тестування буде доступна «значна частина основної кампанії» разом із «принаймні однією картою для всіх режимів гри». NetEase поки не повідомляє, якою буде система монетизації цього проєкта.

Джерело: The Verge

Джерело матеріала
loader