На Закарпатті жінки закидали камінням "бусик" зі співробітниками ТЦК
На Закарпатті жінки закидали камінням "бусик" зі співробітниками ТЦК

На Закарпатті жінки закидали камінням "бусик" зі співробітниками ТЦК

У селі Великі Ком'яти Закарпатської області стався скандал зі співробітниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Місцеві мешканки напали на мікроавтобус військових та почали його закидати камінням. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі український журналіст Віталій Глагола.

- Жінки, незадоволені роботою територіального центру комплектування (ТЦК), перекрили дорогу, напали на співробітника ТЦК та спробували перекинути їхній автомобіль. Поліція відреагувала на цю подію, відкривши кримінальне провадження, - написав Глагола, опублікувавши відео з місця події.

В обласній поліції підтвердили інформацію. Представник відомства Ганна Дан повідомила у коментарі "Репортеру", що правоохоронці порушила кримінальну справу за ст. 114-1 "Перешкода законній діяльності Збройних сил України та інших військових формувань та ч. 2 ст. 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу. За її словами, особи всіх учасників скандалу вже встановлено, триває розслідування.

  • 7 вересня в Одесі лунав черговий скандал довкола співробітників ТЦК. На цей раз у мережі з'явилося відео, на якому військовий напав із кулаками на жінку.
  • 14 жовтня га Закарпаття та жінки перекрили дорогу автомобілю прикордонників, не даючи проїхати до місця несення служби прикордонному наряду. Активістки переплутали співробітників ДПСУ із військовими ТЦК.
Теги за темою
Скандал Закарпаття
Джерело матеріала
loader