Раміна Есхакзай показала, які подарунки отримує від ексміністра Дмитра Кулеби
Раміна Есхакзай показала, які подарунки отримує від ексміністра Дмитра Кулеби

Раміна Есхакзай показала, які подарунки отримує від ексміністра Дмитра Кулеби

Відома блогерка не змогла поїхати від політика з порожніми руками.

Після звільнення з посади міністра закордонних справ України Дмитро Кулеба, схоже, з головою занурився у справи, які раніше через високу зайнятість відкладав - громадська діяльність, спілкування з близькими, подорожі.

Знайшлося місце в цьому списку і садівництву. Незвичайне хобі ексміністра у своєму блозі в Instagram розсекретила українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай.

Вона побувала з Кулебою за містом, і зняла його в домашній обстановці. Задоволений своїм урожаєм, він зробив Есхакзай цінний подарунок.

Ним виявився гарбуз прямо з його городу. Політик із гордістю передав у руки блогерці один із найпопулярніших осінніх плодів.

"Домашній гарбуз. 100-процентний", - захоплено прокоментував Дмитро Кулеба. Есхакзай цей подарунок оцінила.

Дмитро Кулеба, Раміна Есхакзай
Дмитро Кулеба новини - що Дмитро Кулеба подарував Раміні Есхакзай / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року і по 5 вересня 2024, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Дядя Жора розповів, як вліз у бійку, в якій отримав 13 ножових поранень. Після цього з артистом сталася клінічна смерть.

Також колишня дружина скандального боксера В'ячеслава Узєлкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська, поскаржилася на проблеми з чоловіками через три роки після розлучення.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader