Під Москвою впритул розстріляли полковника, який воював в Україні
Під Москвою впритул розстріляли полковника, який воював в Україні

Під Москвою впритул розстріляли полковника, який воював в Україні

У Підмосков'ї невідомий розстріляв автомобіль, в якому їхав заступник командира військової частини РФ Микита Кленков. 44-річний чоловік помер на місці. Про це повідомляють пропагандистські видання із посиланням на правоохоронні органи РФ.

Кленков лише тиждень тому повернувся з війни проти України. За даними російських ЗМІ, його застрелили вранці у середу, 16 жовтня. Близько 9:00 за місцевим часом невідомий під'їхав на автомобілі до машини військового і зробив не менше трьох пострілів у бічне вікно дверей водія, де той сидів. В результаті Кленков загинув, а його автомобіль продовжив рух, поки не вперся в паркан будинку.

Телеграма- канал Mash уточнює, що стрілець чекав Кленкова на в'їзді до Меленки. Як тільки він побачив машину – відкрив вогонь із пістолета. Загалом він випустив вісім кульок у машину полковника. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтями про вбивство та незаконне обіг зброї.

  • У ніч на 27 вересня в Московській області було ліквідовано полковника російської армії Олексія Коломейцева, який очолював 924-й державний центр безпілотної авіації російської армії. Він був причетний до воєнних злочинів проти України.
  • 15 вересня російського пропагандиста Олександра Коробова, відомого як "Краб", ліквідували в Білгороді. Журналіст каналу "Росія 1" створював пропагандистські матеріали для Міноборони РФ.
Теги за темою
Вбивство стрільба
Джерело матеріала
loader