Донька Клінта Іствуда потрапила до в'язниці за побиття свого бойфренда
Донька Клінта Іствуда потрапила до в'язниці за побиття свого бойфренда

Донька Клінта Іствуда потрапила до в'язниці за побиття свого бойфренда

Франческа Іствуд опинилася за ґратами за звинуваченням у домашньому насильстві.

Американська акторка, модель і світська левиця Франческа Іствуд, дочка акторів Клінта Іствуда та Френсіс Фішер, стала героїнею західних таблоїдів - на перші шпальти вона увірвалася зі скандалом, пов'язаним із домашнім насильством.

Як повідомляє видання TMZ, до поліцейської дільниці Беверлі-Гіллз надійшов дзвінок - чоловік поскаржився на свою кохану, яка кинулася на нього з кулаками. Нападницею виявилася Франческа.

Коли потерпілий сам з'явився в поліцію, у нього було зафіксовано "видимі травми". Іствуд взяли під варту за звинуваченням у тяжкому домашньому насильстві.

Пізніше зірку відпустили під заставу в розмірі 50 тис. доларів. Також вона сплатила штраф.

У ЗМІ зазначають, що ім'я жертви Франчески Іствуд не розголошують, але нею, імовірно, став актор Александр Рейт - давній бойфренд знаменитості та батько її єдиної дитини.

Хто такий Клінт Іствуд

Клінт Іствуд - американський кіноактор, кінорежисер, композитор. За даними Вікіпедії, він - лауреат п'яти нагород Американської кіноакадемії: чотирьох премій "Оскар" у номінаціях "Найкраща режисура" і "Найкращий фільм", а також Нагороди імені Ірвінга Тальберга за продюсерський внесок у кіномистецтво. Володар Національної медалі США в галузі мистецтв (2009). Лауреат премії "Почесний Сезар".

Голлівуд - останні новини:

Раніше американська співачка, акторка та бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Також стало відомо, що 94-річний Клінт Іствуд знайшов собі нову подругу всього за 78 днів після смерті коханої, у фактичному шлюбі з якою він перебував протягом останніх 10 років.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader