"Моя дівчинка": Узелков уперше показав свою кохану
"Моя дівчинка": Узелков уперше показав свою кохану

"Моя дівчинка": Узелков уперше показав свою кохану

В'ячеслав Узєлков колись пообіцяв, що не робитиме своє життя надбанням громадськості.

Український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков, який часто потрапляє у світські хроніки через свої гучні висловлювання, вперше показав свою кохану.

Між тим, не все так просто. Найголовніше - обличчя своєї "дівчинки", боксер заліпив величезним червоним стікером. Відповідним фото він поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Моя дівчинка", - коротко підписав фото він.

В'ячеслав Узєлков поазал свою кохану
В'ячеслав Узєлков показав свою кохану / Фото Instagram/uzelkov_official

Пізніше в сторіс він опублікував короткі романтичні ролики. "Ми з тобою - дві половинки, які склав господь", - написав спортсмен.

В'ячеслав Узєлков показав романтичні кадри
В'ячеслав Узєлков показав романтичні кадри / Фото Instagram/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог із 34 боїв). Завершив професійну кар'єру у 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроектах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше Узелков, який переніс серйозну операцію на серці, показав своє нове посвідчення, яке вказує на інвалідність спортсмена.

Раніше також В'ячеслав Узелков опублікував скріншотстатті одного популярного українського медіаресурсу про Славу Дьоміна: ведучий розповідав про дивну тягу своєї мами, з якою він посварено і не спілкується довгі роки, до "русского мира". Узелков побачив у цьому злу іронію - мовляв, Дьомін намагається дізнатися таємницю всіх навколо, хоча сам багато чого приховує від суспільства.

Джерело матеріала
loader