Найвідомішого гравця Elden Ring забанили на пів року через абсурдну причину — він повертається
Найвідомішого гравця Elden Ring забанили на пів року через абсурдну причину — він повертається

Найвідомішого гравця Elden Ring забанили на пів року через абсурдну причину — він повертається

Стрімер Elden Ring Кляйн Цубої, відомий як Let Me Solo Her, був забанений у грі на 180 днів через дещо зовсім невинне і зараз повертається.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Найвідомішого гравця Elden Ring забанили на пів року через абсурдну причину — він повертається - Фото 1

Let Me Solo Her прославився, зокрема, тим, що підтримував інших у боротьбі з одним із найважчих суперників у грі — Маленією, а потім і з Раданом. Він відомий надзвичайною здатністю долати босів у найекстремальніших умовах, зокрема, лише з казаном на голові. Цей образ запам’ятався фанатам і став однім з мемів гри.

Бани в Elden Ring є звичайною справою. Найчастіше карають за істотне полегшення ігрового процесу (імпорт збереження ігор, купівля незаконних предметів тощо). В бан можна потрапити за моди, які впливають на комфорт багатокористувацької гри, також у ній дещо дивне відношення до гумору.

Let Me Solo Her зробив щось надзвичайно страшне з погляду FromSoftware: він встановив мод, який додає танець з Fortnite до списку жестів, та продемонстрував його на одному зі стрімів. Саме за це він був позбавлений гри на кілька місяців.

Причиною банів зазвичай є боротьба з чітерами — не надто ефективна, на думку комюніті. Гравці звинувачують творців у вибірковому підході до чітів, а також надто серйозному ставленні до жартівливих дій, як танці. З будь-якого погляду, тривале вигнання за подібне здається перебором.

Інша справа, що Fortnite не у всіх викликає позитивні асоціації, і для багатьох гравців знамениті танці, які переможці виконують у цій королівській битві, є символом крінжу. Можливо, творці намагаються зберегти імідж Elden Ring як серйозної, похмурої та важкої гри, де нема місця для пустощів.

Джерела: GamePressure, GamesRadar

Джерело матеріала
loader