Життя після шоу «Холостяк»: Анетті живе в Мадриді, а Надін підкорює Голлівуд
Життя після шоу «Холостяк»: Анетті живе в Мадриді, а Надін підкорює Голлівуд

Життя після шоу «Холостяк»: Анетті живе в Мадриді, а Надін підкорює Голлівуд

Зйомки 13-го сезону реаліті «Холостяк» вже завершилися, і вже 1 листопада шоу вийде в ефір. Головний герой Олександр «Терен» Будько зізнався, що обрав ту, хто стала найближчою його серцю та поруч з якою його очі щасливі.

Як розвиватимуться їхні стосунки після шоу – це вже покаже час поза знімальним майданчиком. А от як склалося життя у найяскравіших вже колишніх учасниць – в історіях Коротко про.

Надія Воронцова

Надія Воронцова – одна із найяскравіших учасниць 1-го сезону, головним героєм якого був Макс Чмерковський. Після «Холостяка» працювала на каналі СТБ експертом на проєкті «Все буде добре». А після звільнення з каналу вирішила почати все з чистого аркушу у новій країні.

- Мене звільнили з СТБ без особливих пояснень причини. Я зробила все можливе в Україні, щоби працювати журналістом. Але переді мною зачинялися всі двері протягом багатьох років. Якоїсь миті я зрозуміла, що настав час рухатися далі. Коли СТБ припинив співпрацю зі мною, я подумала: якщо починати все з нуля, то краще це зробити в іншій країні, - розповідала Надія в інтерв’ю Коротко про.

Спочатку Воронцова переїхала в Нідерланди, нині живе в Німеччині. Працює в міжнародній трейдинговій компанії.

- Зараз живу у Німеччині, але працюю в Нідерландах. Мені доводиться щодня перетинати кордон. Це дуже дивно звучить для людей з України, що живеш і працюєш у різних країнах. Хоча коли я працювала на СТБ, дорога займала близько години, і зараз те саме, але тільки з Німеччини до Нідерландів, - пояснювала вона.

У 2021 році Надя вийшла заміж за німця на ім’я Майк.

Надя Воронцова з чоловіком Майком. Фото: Instagram.com/vorontsovanadia/

Олена Ряснова

Обраницею Френсіса Метью у 2-му сезоні шоу стала Олена Ряснова. У 2015 році Олена вийшла заміж за запорізького бізнесмена Сергія Тутова. У пари народилося дві донечки – Соломія і Марія. 

Зараз Олена живе у Швейцарії. Працює у Швейцарській вищій технічній школі Цюриха (ETH Zurich), яка належить до найкращих навчальних закладів світу у галузі технічних та природничих наук. Також Ряснова - викладач та член основної команди CAS Rebuild Ukraine. Це програма підвищення кваліфікації фахівців, чия сфера діяльності пов’язана з будівельним сектором та які зацікавлені у відбудові України.

Олена Ряснова (Тутова) з донечками. Фото: Facebook.com/tutovaolena/

Анна Селюкова

Стосунки між переможницею 4-го сезону Анною Селюковою та Костянтином Євтушенком не склалися, та Анна щаслива у шлюбі за чемпіоном світу з покеру Євгеном Качаловим. Пара познайомилась у 2014 році. Через рік Качалов зробив Селюковій пропозицію в Ісландії.

Цікаво, що Євген мав усі шанси стати головним героєм саме 4-го сезону – його  кандидатуру розглядали серед інших претендентів.

- Ми познайомилися через спільних знайомих, які б не з'явилися, якби я не була на проєкті, - зізнавалася Селюкова в інтерв'ю Коротко про. – До того ж Женю запрошували на кастинг «Холостяка», і я, надсилаючи свою анкету на проєкт, дуже хотіла, щоб вибрали саме його.

Пара живе в США, однак Анна часто буває в Україні. У 2014-му Селюкова разом із подругою заснувала власний бренд одягу.

Анна Селюкова з чоловіком Євгеном Качаловим. Фото: Instagram.com/anna_selyukova/

Марина Кіщук

Переможниця 5-го сезону Марина Кіщук (головний герой Сергій Мельник) живе в Маямі.  Марина позиціонує себе як коуча з питань краси та здоров’я.

Навіть презентувала книгу Vision Board,  з якої можна навчитися реалізовувати свої мрії. Марина пропонує свої поради та історії про те, як створити омріяне життя:

- Я захоплююся тим, що допомагаю людям втілювати їхні мрії в реальність за допомогою Vision Board. Я на власному досвіді переконалася, як візуалізація та постановка цілей можуть змінити ваше життя.

У 2021 році Кіщук вийшла заміж за програміста Олега Івоніна. Вже тоді пара планувала переїхати в Америку, адже, за її словами, жити в Америці – це була її мрія. У Кіщук є син Матвій від попередніх стосунків.

Марина Кіщук в Америці стала коучем. Фото: Instagram.com/by_alex.dr/

Анетті Жернова

Фіналістка 6-го сезону (головний герой Іраклі Макацарія) Анетті Жернова живе в Іспанії.

- Згадуючи, як я мріяла поїхати жити до Іспанії, я розповідала останні 10 років, що в мене іспанська душа. Тепер я живу в цій чудовій країні, обожнюючи її, тільки втомлююся нескінченно слухати про рівноправність, - ділилася вона і інстаграмі.

Малює картини у жанрі сучасного еротичного мистецтва. У Жернової вже було кілька виставок у Мадриді.

Анетті Жернова живе в Мадриді. Фото: Instagram.com/anettizhernova/

Надін Медведчук

Надін Медведчук була учасницею 11-го сезону, коли головним героєм був Михайло Заливако. Нині Надін мешкає у Нью-Йорку на Мангеттені та співпрацює з великими міжнародними брендами. Заробляє від 20 тисяч доларів на місяць.  

- Зараз я є амбасадоркою найпопулярнішого спортивного бренду – ALO. До цього я йшла протягом року і дуже собою пишаюсь. Наразі працюю над розширенням нашої співпраці, аби стати обличчям бренду. Також співпрацюю з Chanel, Area, Tiffany&Co, 111skin, Guess, RayBan, Alice&Olivia, The Coper building, BlessbyBless, Meest delivery, GKhair, Luxx air pro, APM Monaco, Aura, LemonveLimon, Shein, - розповідала вона в інтерв’ю Viva! - Я живу на Мангеттені, бо сама можу заробити на такий рівень життя.

Також Медведчук видала дві книги англійською – «Топ-20 кроків, щоб стати блогером-мільйонером» та «100 побачень в Нью-Йорку, щоб уникнути весілля». На останню книгу планує зняти фільм у колаборації з Netflix.

За словами блогерки, в Америці вона брала участь у декількох романтичних реаліті, намагалась побудувати стосунки, але свою людину ще не зустріла.

Не забуває Надін і про акторську кар’єру у Голлівуді. Минулого року вона знялася в американському супергеройському фільмі «Синій Жук» у ролі дублерки-каскадерки головної героїні. До цього знімалася у масовці.  

Надін в Америці співпрацює в великими міжнародними брендами. Фото: Instagram.com/mrgreen_photography/

Джерело матеріала
loader
loader