«Дедпул і Росомаха» став 12-м найприбутковішим фільмом США і випередив «Барбі»
«Дедпул і Росомаха» став 12-м найприбутковішим фільмом США і випередив «Барбі»

«Дедпул і Росомаха» став 12-м найприбутковішим фільмом США і випередив «Барбі»

Фільм «Дедпул і Росомаха» посів 12 місце серед найкасовіших стрічок в історії американського прокату, випередивши «Барбі».

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Дедпул і Росомаха» став 12-м найприбутковішим фільмом США і випередив «Барбі» - Фото 1

Disney повернула кінокомікс «Дедпул і Росомаха» у 1500 кінотеатрів США минулих вихідних. Це принесло додаткові $679 000 до загальних зборів, які сягнули $636,3 мільйона. Так, фільм обійшов «Барбі» ($636,238 мільйона) та посів 12 місце серед найкасовіших стрічок в історії американського прокату.

Варто зазначити, що «Барбі» режисерки Ґрети Ґервіґ усе ще залишається попереду у світовому прокаті з $1,445 мільярда.

«Дедпул і Росомаха» із Раяном Рейнольдсом та Г’ю Джекманом вийшов на екрани в липні та одразу встановив кілька рекордів. Наприклад, фільм став найприбутковішим фільмом із рейтингом R за всю історію.

Наразі «Дедпул і Росомаха» посідає друге місце серед найкасовіших фільмів року з $1,335 мільярда світових зборів. Попереду лише анімаційний сиквел «Думками навиворіт 2» від Disney та Pixar з $1,69 мільярда. У світовому рейтингу «Дедпул і Росомаха» займає 20 позицію.

Серед фільмів кіновсесвіту Marvel від Disney «Дедпул і Росомаха» посідає сьоме місце, обійшовши «Залізну людину 3» ($1,215 мільярда). Попереду лише чотири фільми про Месників, «Людина-павук: Додому шляху нема» та «Чорна пантера».

Режисером «Дедпул і Росомаха» виступив Шон Леві. Це перший фільм кіновсесвіту Marvel, головними героями якого стали персонажі, раніше ліцензовані 20th Century Fox. Рейнольдс і Леві зібрали у фільмі численних героїв епохи Fox, зокрема Дженніфер Ґарнер як Електру, Кріса Еванса як Людину-факела з «Фантастичної четвірки» та Веслі Снайпса як Блейда (він ще побив рекорд найдовшої кар’єри в Marvel).

Джерело: Variety

Джерело матеріала
loader