Таємниця під підлогою: пара купила будинок і виявила знахідку, яку приховали попередні власники
Таємниця під підлогою: пара купила будинок і виявила знахідку, яку приховали попередні власники

Таємниця під підлогою: пара купила будинок і виявила знахідку, яку приховали попередні власники

Після купівлі нового будинку Емма Гаррісон і Ріс Стейнер були здивовані, виявивши, що старі господарі приховували під мостинами в кухні.

Емма Гаррісон і Ріс Стейнер з Англії були приголомшені, дізнавшись, що в їхньому нещодавно купленому вікторіанському будинку, який вони ремонтують, зберігається таємний скарб — 127-річний колодязь. В одному зі своїх відео в TikTok пара показала, що вони зробили зі своєю знахідкою.

Сімейна пара торік придбала старовинний будинок у Малверн-Гіллз. Вони були вражені "моторошною" особливістю, що ховалася під підлогою в кухні.

Після проведення ремонтних робіт на кухні пара була шокована, виявивши колодязь глибиною 6 метрів, який добре приховувала плитка. Ролик із розповіддю про незвичайну знахідку набрав майже 11 млн переглядів.

"Минулого року ми з партнером купили старий вікторіанський будинок, у якому під підлогою на кухні була дивна особливість. Виявилося, що цей маленький отвір у підлозі насправді перетворився ось на ось це... Він дуже крутий, але й дуже моторошний", — розповіла Емма.

Потім жінка показала колодязь, який, на їхню думку, був побудований у 1880-х роках. Такий висновок пара зробила після вивчення історичних карт.

Тепер вони планують встановити над колодязем скляну стільницю, щоб зробити його особливим елементом кімнати. Відповідаючи на запитання людей, Емма підтвердила, що з отвору не пахне, плісняви немає і що він у хорошому стані.

Сімейна пара планує встановити над колодязем скляну стільницю
Фото: TikTok

Однак не всі користувачі соцмережі були переконані, що знахідка пари безпечна. Глядачі в коментарях зазначили, що колодязь схожий на щось із "фільму жахів".

"Я бачив "Дзвінок". Закрийте його", "Чи не здається вам, що не дарма його забетонували в 50 шарів", "Крута штука, але невже ви хочете дивитися в безодню, коли всі вогні вимкнені?", "Скло — це, звісно, круто, але як щодо люка для гостей, які засиділися в гостях", "Ти щойно відкрила портал для привидів, малятко", "Ось так і починаються фільми жахів, засновані на реальних подіях", — писали вони.

У старому вікторіанському будинку також є старий льох, який вони планують перетворити на бар у стилі спікізі наступного року.

Раніше Фокус повідомляв, що будинки в житловому районі хочуть знести через проблеми з ґрунтом. Майкл Кеог, який прожив в одному з них чверть століття, розповів, що будівлі стали головною мішенню для вандалів і викрадачів металу.

Також стало відомо, що незнайомка отримала права на будинок вартістю $4 млн без відома власника. Крейг Адамс продовжує жити у своєму помешканні разом із дружиною, однак за документами воно більше йому не належить. Новою власницею стала Доун Мангам, яка вказала чоловіка як свого боржника.

Теги за темою
Великобританія Ремонт
Джерело матеріала
loader