Вночі росіяни вдарили КАБами по Харкову, серед 12 постраждалих дитина
Вночі росіяни вдарили КАБами по Харкову, серед 12 постраждалих дитина

Вночі росіяни вдарили КАБами по Харкову, серед 12 постраждалих дитина

Пізно ввечері у неділю, 20 жовтня, російські окупаційні війська вдарили по Харкову. Внаслідок ворожої атаки виникли проблеми з електропостачанням, відомо про 12 постраждалих, серед них дитина, повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Вибухи у місті розпочались о 22:10. Терехов повідомив про атаку російських КАБів. Після цього він уточнив, що під ударами опинилися три райони міста, у яких були зафіксовані «певні проблеми з електропостачанням".

Згодом Синєгубов повідомив про постраждалих.  Спочатку було відомо про чотирьох поранених, одну людину госпіталізували. Також повідомлялось про загорання будинку, пошкоджені станцію техобслуговування і автозаправну станцію.

Терехов своєю чергою уточнив, що в Київському районі пошкоджено АЗС, СТО, приватні будинки та лінії високовольтних передач. В Основʼянському районі є пошкодження багатоквартирних та приватних будинків, гаражів.

О 23:02 Терехов повідомив про 9 постраждалих, з них принаймні одна дитина. О 3:00 поліція повідомила, що у Харкові кількість постраждалих через російські обстріли людей зросла до 12.

  • 21 жовтня Росія також здійснила чергову повітряну атаку на Київ. По столиці намагались ударити ворожі дрони. Повітряна тривога у місті тривала понад 5 годин. 
  • 15 жовтня російські окупанти накрили місто КАБами. 
Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader