У Львові дівчинка залізла на вагон поїзда, щоб зробити селфі, і отримала ураження струмом
У Львові дівчинка залізла на вагон поїзда, щоб зробити селфі, і отримала ураження струмом

У Львові дівчинка залізла на вагон поїзда, щоб зробити селфі, і отримала ураження струмом

У Львові 11-річна дівчинка піднялась на вагон поїзда і отримала опіки внаслідок ураження електричним струмом.  Як повідомили у поліції Львівської області, наразі вона перебуває у лікарні, правоохоронці за даним фактом проводять перевірку.

Інцидент стався 20 жовтня о 18.40. До поліції надійшло повідомлення про те, що дитина впала з вагона потяга та травмувалась. Прибувши на місці події, правоохоронці встановили, що дівчинка з подругою пішли на залізницю, аби зробити селфі.

Коли дівчинка піднялась на вагон, вона отримала ураження струмом, знепритомніла та впала на землю. Її приятелька зателефонувала мамі, й та викликала швидку допомогу.  Дитину госпіталізували з діагнозом «ураження електричним струмом 2-3 ступеню». Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці Львівщини нагадали, що залізничні станції – не місце для забав. Та попросили «у жодному разі не намагатись підійматись на вагони чи локомотиви».

- Високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи - з летальними наслідками. Окрім того, часто діти, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми або гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці, - наголосили правоохоронці.

  • 11 жовтня на Волині дитяча гра ледь не стала причиною біди. У селищі Дубище Луцького району дворічний хлопчик під час гри надів собі на голову каструлю й не зміг її зняти. Батьки намагалися допомогти синові самостійно, проте довелося звертатися до рятувальників. 
  • 30 вересня у Львові  співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій врятували 3-річного хлопчика, який засунув руку до електром’ясорубки. 
Джерело матеріала
loader