Перші реакції на «Веном: Останній танець»: Том Гарді йде ва-банк у «кращому фільмі трилогії» з божевільним фіналом
Перші реакції на «Веном: Останній танець»: Том Гарді йде ва-банк у «кращому фільмі трилогії» з божевільним фіналом

Перші реакції на «Веном: Останній танець»: Том Гарді йде ва-банк у «кращому фільмі трилогії» з божевільним фіналом

«Веном: Останній танець» дебютує в українських кінотеатрах за два дні, однак попередні відгуки іноземних видань дають змогу дізнатися, що ж на нас очікує в завершенні трилогії з Томом Гарді в ролі Едді Брока.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Перші реакції на «Веном: Останній танець»: Том Гарді йде ва-банк у «кращому фільмі трилогії» з божевільним фіналом - Фото 1

Журналісти здебільшого високо оцінили фільм, називаючи його «справжнім бенкетом для шанувальників» та «найцікавішим у трилогії». Далі наведемо деякі прямі цитати:

  • Джозеф Декельмаєр, Screen Rant: «”Веном: Останній танець” переносить нас у дику та захопливу подорож. Веселий фільм, що нагадує мені комікси 2000-х років. Екшен чудовий і є даниною бойовикам 80-х років. Є маса смішних моментів. Чи є сюжетні діри та проблеми з історією? Так. Це весело? Так».
  • Ієн Сендвелл, Digital Spy: «”Веном: Останній танець” — найцікавіший з трилогії. Це здебільшого кумедна та приємна мандрівка з Едді та Веномом, які втілюють у життя свої мрії».
  • The Atom Review: «Великий ЕПІЧНИЙ та ЕМОЦІЙНИЙ фінал! Том Гарді дає ВСЕ, і Sony ніколи не була кращою. Це не просто ще один фільм про Венома, це один із НАЙКРАЩИХ фільмів за коміксами! Доречний кінець, який визначає те, що буде далі».
  • Джош Вайлдінг, ComicBookMovie: «Я подивився “Веном: Останній танець” і це найбільш монументальний фільм про Венома на сьогодні. Динаміка Едді Брока та Венома тут найсильніша, а ставки набагато вищі. Я отримав задоволення… фінальний акт — божевільний!».
  • Саймон Томпсон, The Hollywood Reporter: «Том Гарді йде ва-банк із веселим фіналом, який личить франшизі. З безліччю стандартних епізодів, починаючи від безглуздих і закінчуючи божевільними, але це не заважає дії. Прийміть фільм таким, який він є. Візьміть попкорн і пливіть за течією цього бурхливого роуд-муві».

«Веном: Останній танець» — фінальний фільм трилогії про симбіота та його носія Едді Брока. Згідно з офіційним синопсисом, головним героям доведеться ризикнути своїм зв’язком заради порятунку планети.

«Едді та Веном перебувають на втіках, переслідувані обома світами. Коли пастка навколо них стискається, дует змушений ухвалити доленосне рішення».

Окрім Гарді у фільмі зіграли Чиветел Еджіофор, Джуно Темпл, Ріс Іванс, Пеггі Лу, Аланна Убах і Стівен Грем. Келлі Марсел, яка написала та продюсувала перші два фільми про «Венома», зняла «Останній танець» за власним сценарієм, тоді як Гарді виступає ще й в ролі виконавчого продюсера і розробника історії.

В українських кінотеатрах «Веном: Останній танець» вийде 24 жовтня.

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader