Том Голланд може зіграти у Крістофера Нолана
Том Голланд може зіграти у Крістофера Нолана

Том Голланд може зіграти у Крістофера Нолана


 Минулого тижня студія Universal Pictures офіційно оголосила про розробку наступного фільму Крістофера Нолана та оприлюднила його дату прем’єри — 17 липня 2026 року. Тоді ж стало відомо, що одну з ролей зіграє Метт Деймон, який уже працював із постановником в «Інтерстелларі» та «Оппенгеймері»

 Тепер шанс попрацювати з оскароносним режисером має зірка «Людини-павука» Том Голланд. Причому, як стверджує Deadline, зразу у головній ролі. Перемовини знаходяться лише на початковій стадії, і актору необхідно узгодити знімальні графіки стрічки Нолана з четвертою частиною «дружелюбного сусіда» (сценарій до неї Голланд та Зендея вже прочитали й залишилися у захваті від нього).

 Як завжди у випадку з проєктами Нолана, деталі сюжету тримаються в секреті, але джерела повідомляють, що події відбуватимуться не в наш час (буде це майбутнє чи минуле — не уточнюється). Зйомки мають розпочатися на початку 2025 року.

 P.S. Останньою акторською роботою Тома Голланда був серіал «Переповнена кімната» від Apple. Нещодавно він завершив свій виступ у театральній постановці «Ромео і Джульєтта» в Лондоні, що тривала 12 тижнів.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader