Zotac спростовує відео з NVIDIA RTX 5090 — це інша відеокарта
Zotac спростовує відео з NVIDIA RTX 5090 — це інша відеокарта

Zotac спростовує відео з NVIDIA RTX 5090 — це інша відеокарта

Zotac спростовує відео з NVIDIA RTX 5090 — це інша відеокарта - Фото 1

Zotac заперечила, що на відео з фабрики в Індонезії нова, ще не випущена відеокарта. Це не NVIDIA RTX 5090, а графічний адаптер попереднього покоління.

Нещодавно стало вірусним відео, в якому, згідно з підписом, працівники індонезійської фабрики ніби-то тестують відеокарту RTX 5090. У коментарях йшлося про модель Zotac. Компанія Zotac офіційно спростувала твердження, що відеокартою на записі була RTX 5090 виробництва Zotac, та заявила, що йдеться про наявну модель RTX 4070 Ti Super Solid.

«Протягом останніх двох днів ми помітили неточні припущення щодо нової відеокарти, яка, за чутками, нібито виробляється компанією ZOTAC. Ми хочемо скористатися цією можливістю, щоб надати роз’яснення, що продукт, представлений у відповідному джерелі відео, насправді відомий як ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 Ti SUPER SOLID, що зараз виробляється.

Відео, яке стало вірусним в інтернеті, стосується внутрішнього навчального запису пробного виробництва на нашому підприємстві в Індонезії, щодо перевірки продуктивності щойно встановленого виробничого обладнання.

Ми залишаємо за собою право позову проти будь-яких необґрунтованих спекуляцій».

Втім, не дивує, що хтось міг сплутати або навмисно видати вказану модель RTX 4070 Ti Super Solid за нову відеокарту. Вона є одною з найбільших кастомних моделей Zotac. Формфактор із трьома вентиляторами, масивний радіатор, розміри та потреба у чотирьох слотах на корпусі говорять про щось дуже потужне. Відеокарта довжиною 336,5 мм має три 100 мм вентилятора. RTX 4070 Ti Super Solid від Zotac більша за деякі NVIDIA RTX 4090.

Перший погляд на реальну NVIDIA RTX 5090

Майже напевно відомо, що RTX 5090 представлять на CES 2025 на початку січня. Як правило, партнери NVIDIA майже одразу представляють власні варіанти, тож виробництво, ймовірно, вже триває.

Джерела: Zotac, Tom’s Hardware

Zotac спростовує відео з NVIDIA RTX 5090 — це інша відеокарта - Фото 3
Джерело матеріала
loader