Брала аскезу на три роки: MamaRika розповіла про проблеми з алкоголем
Брала аскезу на три роки: MamaRika розповіла про проблеми з алкоголем

Брала аскезу на три роки: MamaRika розповіла про проблеми з алкоголем

Співачка MamaRika розповіла про проблеми з алкоголем. За словами артистки, в юності вона неодноразово ставала свідком зловживання алкоголю її татом, а пізніше у неї самої виникли схожі проблеми. У ті періоди зірка проживала жахливі емоційні гойдалки і винесла негативні уроки від життя.

- У мене були проблеми з алкоголем. Тому що мій батько алкоголік зі стажем. І я це бачила, тому кармічно мене постійно кидає у цю історію. Є постійні спокуси протягом усього життя. Коли я зривалася на ці алкогольні періоди, у мене стопорилося повністю все: починаючи від творчості, закінчуючи особистим життям. Я була у повній емоційній ямі. Тобто це мінус повний. Коли я вигрібала із цих станів, у мене одразу все йшло вгору, - розповіла співачка у шоу "Рожева пранама".

Виконавиця додала, що в результаті вона повністю відмовилася від алкоголю, взявши аскезу від спиртного на три роки, що кардинально змінило її життя.

- Навіть коли ти випиваєш келих шампанського, то в цей момент я "мінусую" себе. Навіть фізично, коли я п'ю, у мене сідають голосові зв'язки. Мені навіть тут Всесвіт намагається пояснити, що мені не можна вживати алкоголю. Ти маєш приклад, стоп. Я про те, що це дуже провальна історія. Вона дуже сильно знищує на рівні кармічному і не лише. І нагрібається дуже багато проблем. Я колись пообіцяла собі не пити рік, а не робила три. І мені було так добре. Я познайомилася з Сергієм, музикою пішла вгору, - уточнила артистка.

MamaRika 35 років. Артистка прославилася завдяки проєкту "Фабрика зірок". Раніше виступала під псевдонімом Еріка. Вже понад чотири роки одружується з телеведучим та шоуменом Сергієм Середою. У січні 2018 року відбулися їхні заручини, а в березні 2020 року - весільна церемонія на пляжі острова Панган у Таїланді. Пара має сина Давида.

Брала аскезу на три роки: MamaRika розповіла про проблеми з алкоголем - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader