Новий секс-скандал: заарештовано колишнього керівника Abercrombie & Fitch
Новий секс-скандал: заарештовано колишнього керівника Abercrombie & Fitch

Новий секс-скандал: заарештовано колишнього керівника Abercrombie & Fitch

Прокурори почали кримінальне розслідування у справі про торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації.

Колишнього керівника Abercrombie & Fitch заарештували, і разом зі своїм британським партнером звинувачують у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. 80-річний Майк Джеффріс, який керував компанією Abercrombie & Fitch понад 20 років із 1992 до 2014 року, був заарештований 22 жовтня у Флориді разом зі своїм партнером, 61-річним Метью Смітом, і ймовірним посередником, повідомляє TMZ.

ФБР і прокуратура пообіцяли 23 жовтня розкрити більш детальну інформацію на запланованій прес-конференції. Прокурори у Східному окрузі Нью-Йорка заявили, що почали кримінальне розслідування у справі про торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації після заяв, що прозвучали в документальному фільмі BBC. Джеффріс і його партнер, імовірно, піддавали насильству і сексуальній експлуатації чоловіків під час заходів у їхніх нью-йоркських резиденціях і в готелях у всьому світі в період із 2009 до 2015 року. Адвокати, які представляють інтереси Джеффріса і Сміта, категорично заперечують будь-які звинувачення щодо їхнього клієнта.

Адвокат у цивільних справах Бред Едвардс із юридичної фірми Edwards Henderson, який представляє інтереси деяких імовірних жертв, підтвердив арешти у своїй заяві, назвавши їх "монументальними". Він сказав: "Ці арешти — величезний перший крок до досягнення справедливості для багатьох жертв, які зазнавали експлуатації та насильства через цю схему сексуальної торгівлі, яка діяла багато років під законним прикриттям, наданим Abercrombie. Арешти підозрюваних є монументальними для моделей-чоловіків-початківців, які стали жертвами цих людей... Ми з нетерпінням чекаємо на можливість притягнути Abercrombie і Fitch до відповідальності за сприяння цій жахливій поведінці та гарантувати, що це не повториться".

Раніше, 22 жовтня, стало відомо, що Пі Дідді звинувачують у зґвалтуванні 13-річної дівчинки.

Теги за темою
Скандал арешт
Джерело матеріала
loader