Обама зачитав реп із хіта Емінема «Lose Yourself» на мітингу в підтримку Гарріс
Обама зачитав реп із хіта Емінема «Lose Yourself» на мітингу в підтримку Гарріс

Обама зачитав реп із хіта Емінема «Lose Yourself» на мітингу в підтримку Гарріс

Колишній президент США Барак Обама та репер Емінем виступили на мітингу Камали Гарріс у Мічигані. Обама з'явився на сцені одразу після Емінема, і зачитав реп із його  оскароносного треку «Lose Yourself». Про це пише People.

- Я провів багато мітингів, тому зазвичай не нервую. Але цього разу я відчував щось особливе, виступаючи після Емінема. He’s nervous, but on the surface, he looks calm and ready/To drop bombs, but he keeps on forgetting (Я помітив, що мої долоні пітніють, коліна підгинаються, руки важкі, на светрі вже блювота, мамині спагеті), - сказав Обама на сцені.

Пісня «Lose Yourself» стала саундтреком до фільму “8 миля” (2002), де Емінем зіграв головну роль. «Lose Yourself» отримала “Оскар” як найкраща оригінальна пісня у фільмі та дві “Греммі”.

Емінем раніше підтримував політичну кар'єру Обами, а в 2020 - команду  Байдена-Гарріс. Репер є активним критиком опонента демократів Дональда Трампа.

  • У липні Каміла Гарріс вийшла до своїх однопартійців під пісню Бейонсе Freedom, виступивши з першою промовою після того, як Байден зняв свою кандидатуру. Також Гарріс підтримують Тейлор Свіфт, Біллі Айліш, Меган Ті Сталліон, Джон Бон Джові, Джон Ледженд та Стіві Вандер .
  • У 2023 році Емінем заборонив використовувати трек «Lose Yourself» кандидату в президенти США від Республіканської партії Вівеку Рамасвамі. Це сталося після того, як на ярмарку в Айові Рамасвамі імпровізовано заспівав. У 2024 році він зняв свою кандидатуру із президентських виборів на користь Трампа.
Джерело матеріала
loader