Samsung також працює над потрійним смартфоном, але попит на складані OLED-панелі падає
Samsung також працює над потрійним смартфоном, але попит на складані OLED-панелі падає

Samsung також працює над потрійним смартфоном, але попит на складані OLED-панелі падає

Samsung також працює над потрійним смартфоном, але попит на складані OLED-панелі падає - Фото 1

Наразі Samsung є одним з найбільш відомих виробників складаних смартфонів. Проте пристрої Samsung складаються двічі, а конкуренти вже розпочали випускати потрійні смартфони. Щоб не відставати від них, корейський гігант також працює над подібним пристроєм.

Джерела з Кореї повідомили, що Samsung може випустити смартфон, що складається в три рази, у 2025 році. Компанія вже розробила технологію, а ланцюг поставок готовий до нового продукту. З усім тим, останнє підтвердження повинно надійти від підрозділу MX (Mobile eXperience), який відповідає за складані телефони.

Згідно з тим же звітом, замовлення на складані OLED-панелі скоротилися більш ніж на 10%, оскільки попит на Galaxy Z Fold6 і Galaxy Z Flip6 не виправдав очікувань.

Постачання складаних OLED панелей підрозділом Samsung Display у 2024 році становитимуть 12 млн одиниць. Це на 40% менше порівняно з 20 млн поставок минулого року. Сюди входять екрани для продуктів Galaxy та інших компаній, які покладаються на Samsung як постачальника, наприклад Xiaomi, vivo та Oppo.

Для Galaxy Z Fold6 і Galaxy Z Flip6, зокрема, спрямують близько 8 млн дисплеїв, що нижче прогнозованих 10 млн продажів. Обсяги продажів усіх пристроїв, нових і старих, з кожним роком знижуються. Згідно зі звітом, Samsung може спробувати боротися з цим за допомогою дешевшого Galaxy Flip, що зробить формфактор доступним для ширшої аудиторії.

Джерело: gsmarena

Samsung також працює над потрійним смартфоном, але попит на складані OLED-панелі падає - Фото 2
Теги за темою
Samsung
Джерело матеріала
loader
loader