Селена Гомес з бойфрендом зʼявилася на публіці
Селена Гомес з бойфрендом зʼявилася на публіці

Селена Гомес з бойфрендом зʼявилася на публіці

Бенні Бланко та артистка зустрічаються з літа 2023 року. Напередодні продюсер підтримав кохану на премʼєрі її нового фільму.

32-річна американська співачка Селена Гомес вийшла у світ зі своїм бойфрендом, 36-річним музичним продюсером Бенні Бланко. Про це пише Daily Mail.

Бенні тримав руку коханої на вечірці після прем’єри фільму "Емілія Перес" у Лос-Анджелесі. Для виходу Селена обрала чорну розкішну вечірню сукню з оголеними плечима. Вона зібрала волосся в охайний пучок та додала до образу кілька лаконічних прикрас. Тим часом Бланко також був у чорному вбранні, доповнюючи свою обраницю.

Пара провела час у голлівудському клубі Mother Wolf.

Бенні Бланко та Селена Гомес
Фото: Getty Images

Також із закоханими був колега співачки Едгар Рамірес, якого вона назвала своїм "найкращим другом" після того, як фанати звинуватили їх у таємному романі.

Селена та Бенні вперше оприлюднили свої стосунки в грудні 2023 року. А зустрічатися вони почали влітку того ж року, після дня народження Гомес.

Артистка сказала Vanity Fair: "Мене ніколи так не любили. Він просто був світлом. Повне світло в моєму житті. Він мій найкращий друг. Я люблю розповідати йому все".

Зазначимо, що "Емілія Перес" зʼявиться в українських кінотеатрах 7 листопада та вийде на Netflix 13 листопада.

Бенні Бланко та Селена Гомес

Нагадаємо, Селена Гомес спровокувала чутки про одруження.

Також Фокус писав про думки Селени Гомес щодо всиновлення дитини.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader