Блогер Єва Коршик розповіла про викидень
Блогер Єва Коршик розповіла про викидень

Блогер Єва Коршик розповіла про викидень

Блогер Єва Коршик зізналася, що пережила викидень. В інтерв'юера завмер плід на другому триместрі вагітності. Про це вона розповіла у податку на YouTube-каналі.

- У мене був прийом в акушера-гінеколога. Я мала просто перевірити, як протікає вагітність, але щось пішло не так. Мені лікар сказав, що не чує серцебиття. Я не чекала. Це дуже страшно. Я не вірю, – сказала дівчина зі сльозами на очах.

Єва пережила операцію з видалення ембріона і досі не може оговтатися від того, що сталося. Інтерв'юер зазначила, що має намір зосередитися на роботі та сім'ї, щоб не згадувати і не звинувачувати себе у втраті дитини. Вона також звернулася до інших жінок, які мали викидні і закликали їх не втрачати надію.

Про те, що чекає на дитину, Коршик дізналася в липні цього року, коли приїхала до Франції. Для дівчини та її чоловіка, молдавського блогера Сергія Гуцу, він же "001к", ця вагітність була бажаною.

Коршик та Гуцу одружилися у червні цього року. Пара зіграла розкішне весілля у Молдові. Свято викликало хвилю обговорення в соцмережах, зокрема через присутність на ньому росіян, а також пісні "Когда ты плачешь" гурту "Мачете", який анонсував гастролі у РФ під час війни.

Блогер Єва Коршик розповіла про викидень - Фото 1
Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader