Голлівудська зірка розкрив бурхливий роман із Демі Мур
Голлівудська зірка розкрив бурхливий роман із Демі Мур

Голлівудська зірка розкрив бурхливий роман із Демі Мур

Роб Лоу переконаний, що у нього і Мур не було шансів залишитися один до одного байдужими.

Американська акторка Демі Мур сьогодні самотня, але були в її житті і вельми яскраві шлюби, і широко обговорювані романи. Про один з них майже сорок років потому стало відомо зовсім недавно.

Так голлівудська зірка Роб Лоу, з яким у 80-их Мур перебувала в одному об'єднанні молодих акторів "Brat Pack", зізнався в подкасті "Let's Talk Off Camera", що мав із Демі роман. Це було 1985 року, під час зйомок фільму "Вогні святого Ельма".

Їхні стосунки були швидкоплинними, і, як стверджує Лоу, неминучими. "Кожного разу, коли ви зводите разом молодих чоловіка і жінку у віці близько 20 років, випадкові зв'язки неминучі", - зазначає актор.

Пізніше Демі Мур заручилася з їхнім спільним колегою по "Brat Pack" Еміліо Естевесом (весілля так і не відбулося), а Роб Лоу після серії скандалів все ж знайшов свою тиху гавань в обіймах Шеріл Беркофф, яка стала його дружиною на початку дев'яностих.

Варто зазначити, що Лоу і Мур вдалося після розриву зберегти хороші стосунки. Вони навіть зіграли пару у фільмі "Що сталося минулої ночі" 1986 року. Також Роб був серед гостей на весіллі Демі з Брюсом Віллісом.

Хто така Демі Мур?

Демі Мур - американська акторка, модель. Найуспішніші фільми за участю Мур - "Привид", "Стриптиз", "Солдат Джейн", "Якби стіни могли говорити". Колишня дружина акторів Брюса Вілліса (1987-2000) і Ештона Кутчера (2005-2013).

Голлівуд - останні новини:

Раніше американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес уперше заговорила про розлучення з Беном Аффлеком - їхній шлюб тривав менше двох років, а розрив став справжнім ударом для артистки.

Також стало відомо, що 94-річний Клінт Іствуд знайшов собі нову подругу всього за 78 днів після смерті коханої, у фактичному шлюбі з якою він перебував протягом останніх 10 років.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader