Квадроберам і не снилось: "мама-готка" прикрашає будинок трунами
Квадроберам і не снилось: "мама-готка" прикрашає будинок трунами

Квадроберам і не снилось: "мама-готка" прикрашає будинок трунами

За інформацією журналістів, у будинку жінки можна побачити труни з несправжніми скелетами. Вона збирається зробити з них меблі.

23-річна австралійка Каліла Метьюз все життя виховувалась в будинку з незвичайним декором. Дім був прикрашений різноманітними темними та моторошними предметами — трунами, жуками та тваринами у рамках. Її мама є пристрасною любителькою готичної культури, декору та одягу. За це її називають "мама-готка", пише Mirror.

Часто 41-річну маму Каліли, та й загалом всю сім'ю називали "злими".

"Моя сім'я знаходить красу в речах, які інші вважають темними. Бути готом чи альтернативником і любити чорний колір не означає бути злим – це просто інший погляд на життя", — розповідає вона.

Вдома у жінок знаходяться декілька трун. Багато хто думає, що труни сім'я збирається використовувати їх для власного поховання після смерті. Однак мама дає їм нове життя і перетворює їх "на щось нове". Всередині та зверху гроби прикрашають несправжні скелети. Пізніше труни перетворяться на книжкову полицю, сховище для прикрас на Хелловін та журнальний столик.

Гроб в будинку готеси
Прикраса в будинку готеси
Комаха-прикраса в будинку готеси

"Іноді, гуляючи будинком, почуваєшся як у музеї. Це був повільний процес збирання експонатів протягом багатьох років та тижнями накопичення грошей, щоб мати можливість дозволити собі готичне задоволення", — додає Каліла.

Жінка розповідає, що іноді при зустрічі їм говорять жахливі речі. Однак є багато людей, які роблять мамі компліменти з приводу її макіяжу, вбрання та стилю загалом.

Калілі подобається, що мама смілива, не боїться одягатись і має добрий вигляд навіть під час походів до міста.

"Мені ніколи не буде соромно за свою маму, бо вона моє натхнення", — додала жінка.

Нагадаємо, в кінці вересня Фокус писав, чому квадробери наразі у всіх на слуху. Ця субкультура останнім часом стала дуже поширеною в Україні.

Зазначимо, в четвер, 24 жовтня стало відомо, що жінка вигадала доньці незвичайне ім'я. В ньому самі приголосні.

Джерело матеріала
loader
loader