Олена Мозгова розповіла про аварію, яка перевернула її життя
Олена Мозгова розповіла про аварію, яка перевернула її життя

Олена Мозгова розповіла про аварію, яка перевернула її життя

Для сім'ї музичного продюсера ДТП виявилося важким викликом.

Українська музична продюсерка Олена Мозгова нерідко в соціальних мережах ділиться знімками з сімейного архіву - приємні спогади, знакові моменти, щирі посмішки... Однак нещодавно вона показала кадр, сповнений страху і болю.

У своєму блозі у Facebook Мозгова розповіла, як пережила одне з найбільших потрясінь у своєму житті - страшну аварію, в яку в дев'яностих потрапив її батько, український співак, композитор і Народний артист України Микола Мозговий.

Це сталося в серпні 1994 року, всього через сім місяців після того, як Олена вперше стала мамою. Ця щаслива подія затьмарилася страшною ДТП, у якій її батько зламав хребет.

Мозгова важко переживала цю трагічну подію, і сьогодні, озираючись назад, їй здається, що на її долю випало так багато випробувань, що вистачило б не на одне, і навіть не на два життя.

"1994 рік, мені 20 років... У січні народилась Зоя, в серпні Тато потрапив в страшну аварію, яка перевернула життя нашої родини догори дригом... Фото з палати лікарні швидкої допомоги, після того як він прийшов до тями… Мені інколи здається, що за свої 50 років я прожила не одне і не два життя... Одна людина просто не може стільки всього пережити за одне..." - поділилася роздумами Олена Мозгова.

Олена Мозгова
Олена Мозгова новини - Олена Мозгова поділилася спогадами про аварію, в якій постраждав її батько / facebook.com/mozgovaolena74

Хто така Олена Мозгова?

Олена Мозгова - український музичний продюсер. Донька Народного артиста України Миколи Мозгового. Брала участь у різних проєктах та шоу, в тому числі в організації музичних фестивалів в Україні ("Пісня року", українські версії проєктів "Золотий грамофон" і "Золота шарманка" та ін.).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Камалія показала дорослих доньок-двійнят. 11-річні Арабелла і Мірабелла живуть і здобувають освіту в Лондоні, через що не можуть часто бачитися з матір'ю.

Також блогер-утікач Олександр Волошин оголосив про примирення з колишньою дружиною, українською співачкою Анною Трінчер. Пара розлучилася восени минулого року, і відтоді практично не підтримувала зв'язок.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader