Підготовка до Гелловіну: як прикрасити дім до свята
Підготовка до Гелловіну: як прикрасити дім до свята

Підготовка до Гелловіну: як прикрасити дім до свята

Підготовка до Гелловіну: як прикрасити дім до свята

Прикраси можна зробити своїми руками.

В ніч з 31 жовтня  на 1 листопада в багатьох країнах світу відзначають Гелловін або День усіх святих. В Україні офіційно його не відзначають, але багато українців люблять святкувати його самостійно та прикрашати свої житло.

Видання «Апостроф» підготувало добірку найкращих ідей декору, якими може скористатися кожен.

Декор із гілок

Це простий декор на Хелловін, який легко можна зробити своїми руками. Матеріали для виробу можна придбати в магазині для творчості та рукоділля або заготовити самостійно. Для цього вам знадобляться тонкі сухі гілки чорного кольору, кажани, пістолет для клею та ваза. Гілки можна наламати у своєму саду та пофарбувати чорною фарбою. А кажани вирізати із щільного чорного паперу.

Розставте гілки у високій скляній циліндричній вазі. Потім нанесіть краплю гарячого клею на задній бік центру кажанів і обережно притисніть кожну до гілки, щоб закріпити. Розмістіть декор на столі або на комоді в спальні. До кажанів можна додати гарбузи, павутиння з павуками та гірлянду, яка створить особливу атмосферу у вечірній час.

Кажани на стіні

Якщо у вас залишилися кажани з попереднього декору – не викидайте їх. Розмістіть їх у кутку кімнати, на стелі, на стіні біля сходів або в інших місцях квартири. Особливо ефектно такий декор виглядатиме на світлих шпалерах. Чудову компанію кажанам складуть павуки, які можна розмістити на каміні разом з імпровізованою павутиною з марлі.

Фотозона на Гелловін

Тематичні фотозони останнім часом мають велику популярність. Щоб організувати гелловінський куточок для фотосесій у будинку, достатньо вибрати відповідну стіну та прикрасити її за своїм смаком та можливостями.

Гірлянди

Ще один варіант – повісити у кімнатах різні тематичні гірлянди. Їх можна придбати у спеціалізованих магазинах або змайструвати своїми руками. Для цього вам знадобиться щільний папір або картон та трафарети силуетів кажанів, чорних котів, черепів та інших містичних атрибутів свята. Дуже ефектно виглядатимуть привиди, які можна зробити з ниток для в'язання, марлі або лляної тканини.

Монстри на вікнах

Щоб наповнити будинок святковою та водночас містичною атмосферою, задекоруйте вікна. Залучіть до цього цікавого процесу дітей і створіть разом різних монстрів та привидів. Виріжте силуети з паперу, а потім розмістіть їх на вікнах.

Джерело матеріала
loader