Baseus Nomos — нова серія комбінованих бездротових зарядних пристроїв
Baseus Nomos — нова серія комбінованих бездротових зарядних пристроїв

Baseus Nomos — нова серія комбінованих бездротових зарядних пристроїв

Baseus Nomos — нова серія комбінованих бездротових зарядних пристроїв - Фото 1

Бездротові зарядні пристрої Baseus Nomos поєднують швидкість та компактність. Вони поєднують дротові та бездротові можливості заряджання та пропонують високу потужність.

Baseus Nomos 5-in-1 Desktop Charger Qi2 140 Вт

Комбінований зарядний пристрій загальною потужністю 140 Вт оснащений висувним кабелем USB-C, який забезпечує заряджання до 100 Вт. Підставка для бездротового заряджання 15 Вт складається та може утримувати смартфон магнітом.

11

Разом з двома USB-C на корпусі та одним USB-A вони дозволяють заряджати до 5 пристроїв одночасно. Систему інтелектуального розподілу потужності між пристроями доповнює екран відображення параметрі в заряджання. Пристрій коштує $150, на старті компанія пропонує знижки на всю лінійку

Baseus Nomos 8-in-1 Charging Station Qi2 67W 67 Вт

Тонка зарядна платформа Nomos Qi2 67 Вт пропонує під’єднання до 8 пристроїв. Можливості дротового заряджання 67 Вт та живлення електроприладів доповнює бездротова зарядка на 15 Вт.

Baseus Nomos — нова серія комбінованих бездротових зарядних пристроїв

 

Компактність посилює знімний півтораметровий кабель живлення. Бездротовий зарядний пристрій також підіймається та складається за потреби. Станція коштує $90.

Baseus Nomos Magnetic Power Bank Qi2 45 Вт 10000 мАг

Павербанк з магнітним кріпленням має можливість бездротового заряджання та одночасного під’єднання до трьох пристроїв. Nomos Qi2 Power Bank з місткістю 10 000 мАг забезпечує стандарт Qi2 та бездротове заряджання 15 Вт, а також дротову зарядку з потужністю 45 Вт.

1111

Пристрій має розміри 106 x 67,8 x 19,6 мм. Павербанк має вбудовану підставку та цифровий дисплей з відображенням параметрів заряджання. Він коштує $82.

Baseus Nomos Retractable USB-C Cable 100 Вт 1,5 м

Висувний кабель забезпечує регулювання довжини до 1,5 м та заряджання пристроїв потужністю до 100 Вт.

1111

Два кінці кабелю витягуються одним рухом, слід потягнути з один кінець. кабель має шість фіксованих положень. Ціна кабелю $25.

Джерело: TechPowerUp

Baseus Nomos — нова серія комбінованих бездротових зарядних пристроїв - Фото 13
Джерело матеріала
loader
loader