У 2025 році вийде «секретний» фільм про «Хижака» — перед дебютом «Хижак: Пустки»
У 2025 році вийде «секретний» фільм про «Хижака» — перед дебютом «Хижак: Пустки»

У 2025 році вийде «секретний» фільм про «Хижака» — перед дебютом «Хижак: Пустки»

Виявляється, що окрім фільму «Хижак: Пустки» / Predator: Badlands у 20th Century Studios на 2025 рік запланували ще одну секретну стрічку у франшизі.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! У 2025 році вийде «секретний» фільм про «Хижака» — перед дебютом «Хижак: Пустки» - Фото 1

«Хижак: Пустки», нагадаємо, вийде 7 листопада 2025 року (в дату, на яку планували перезапуск «Блейда»), тоді як до цього дебютує інший «Хижак» — секретний фільм, який ніколи раніше не анонсували в студії. За словами президента 20th Century Studios Стіва Есбелла, обидві стрічки зрежисує Ден Трахтенберг — однак «секретний» проєкт скоріше за все призначатиметься лише для стримінгів.

«Після того, як “Здобич” стала успішною, Ден прийшов і сказав, що не хоче другої. Я його питаю: то що робитимемо? І він висловив купу божевільних, але дуже крутих ідей», — каже Есбелл. «Дві з них вийдуть наступного року. Про ще одну поки не можу говорити».

Есбелл додав, що «Хижак: Пустки» —  це «наукова фантастика, але не така, про яку всі думають», тоді як на другого «Хижака» у студії дещо інші плани (які, не говорять).

Зважаючи на ренесанс франшизи «Чужий» після виходу «Ромула», чимало шанувальників загадувалися над питанням, чи чекати на новий кросовер «Чужий проти Хижака», і ось, що відповідає Есбелл:

«Мабуть, але це буде не те, про що ви думаєте, ось в чому річ. Це не буде просто назва “Чужий проти Хижака”. Якщо ми це зробимо, то органічно поєднаємо дві улюблені глядачами франшизи і персонажів».

Нагадаємо, що у 20th Century Studios також анонсували продовження стрічки «Чужий: Ромул» — ймовірно, знову під проводом Феде Альвареса.

Щодо «Хижак: Пустки» — це восьмий фільм у франшизі «Хижак» (і шостий в основній серії), де одну з головних ролей взяла на себе Ель Феннінг. Подробиці сюжету поки тримають в таємниці, але, за чутками, йтиметься про двох сестер, що подорожують у пустками й дізнаються про своє жахливе минуле.

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader
loader