Зендея в шикарній шкіряній сукні вийшла у світ зі своїм бойфрендом
Зендея в шикарній шкіряній сукні вийшла у світ зі своїм бойфрендом

Зендея в шикарній шкіряній сукні вийшла у світ зі своїм бойфрендом

Акторка продемонструвала струнку фігуру в красивій обтислій сукні. Вона зустрічається з Томом Голландом близько трьох років, але разом вони так часто з'являються на публіці.

Знаменита американська акторка і співачка Зендеяв приголомшливій шкіряній сукні ввечері 24 жовтня підтримала свого бойфренда, британського актора Тома Голланда на презентації його останнього проєкту в Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

28-річна зірка "Ейфорії" була присутня на заході, де було представлено нове безалкогольне пиво марки Bero, що належить її коханому, а потім вони прогулялися і сходили на вечерю.

Знаменита пара була одягнена з голочки. Володарка премії "Еммі" для виходу вибрала елегантну шкіряну сукню без рукавів бордового кольору, продемонструвавши свою точену фігуру. Під відверту сукню довжиною до підлоги з розрізом збоку і поясом з пряжкою Зендея взула шикарні чорні замшеві туфлі з гострим носком на високих підборах. Вона зробила пишну зачіску, уклавши своє темне волосся м'якими хвилями набік. Зірка "Дюни" наклала вечірній макіяж, підкресливши очі коричневими тінями і чорною підводкою.

Зендея і Том Голланд
Фото: Getty Images

Тим часом її обранець, зірка фільму "Людина-павук: немає шляху додому", Том Голланд був одягнений у футболку темно-червоного кольору, чорні штани і білі кеди. Він міцно тримав за руку свою подругу, коли вони разом йшли вулицею. Відомо, що пара зустрічається з листопада 2021 року.

Раніше, 31 травня, Фокус писав про те, що Зендея знялася в новій рекламі ювелірних прикрас італійського бренду Bvlgari. Актриса є послом знаменитого ювелірного дому. Вона продемонструвала шикарне намисто з рожевого золота, інкрустоване діамантами.

Теги за темою
актриса актор Голлівуд
Джерело матеріала
loader
loader