Жінку звільнили з роботи через листування в "секретному" робочому чаті: що там було
Жінку звільнили з роботи через листування в "секретному" робочому чаті: що там було

Жінку звільнили з роботи через листування в "секретному" робочому чаті: що там було

Жінка на ім'я Наталі розповіла, що пережила одну з найбільш принизливих подій у своєму житті. Крім неї також звільнили всіх членів її команди.

Жінка на ім'я Наталі застерегла всіх, хто збирається скаржитися на начальника в робочому чаті, поділившись своїм досвідом, адже її листування призвело до звільнення всієї команди. Про це вона розповіла в одному зі своїх відео в TikTok.

Ролик швидко став вірусним і набрав понад 1,2 млн переглядів.

Жінка розповіла, що пережила одну з найбільш принизливих подій у своєму житті. Пояснюючи передісторію, вона згадала, що їхня команда була недоукомплектованою, роботу контролювали до найдрібніших деталей, а моральний дух співробітників перебував на низькому рівні.

"Ми спілкувалися через Skype й обговорювали, як важко минув день. Якщо й згадували менеджерів, то використовували тільки їхні ініціали — хоча вони все одно знали, про кого йдеться", — поділилася Наталі.

За її словами, одного разу колеги створили груповий чат, щоб обговорити прощальну зустріч для одного зі співробітників, який звільнявся.

"Тиждень був важким, і хтось почав розмову в стилі "що б ви обрали". Наприклад, проїхати на велосипеді з кактусом на сидінні чи працювати тут?" — каже Наталі.

Жінка розповіла, що пережила одну з найбільш принизливих подій у своєму житті
Фото: TikTok

Жінка зізналася, що відповідь більшості була очевидною. Наталі поділилася, що не надавала значення листуванню в груповому чаті, поки не опинилася в неприємній ситуації. За її словами, вона і ще один колега були шоковані, коли їх викликали на нараду, щоб обговорити використання Skype, а менеджер зажадав доступ до їхніх повідомлень.

"Коли ми зрозуміли, що відбувається, стало по-справжньому страшно. Кілька місяців про ситуацію ніхто не згадував, поки одного з наших колег раптово не звільнили. Коли ми зайшли, на столі лежала стопка паперів із роздрукованими повідомленнями за цілий тиждень. Менеджер зачитував їх вголос і вимагав пояснень", — згадує Наталі.

У підсумку всіх учасників чату відсторонили від роботи зі збереженням зарплати, а пізніше вони отримали електронною поштою повідомлення про звільнення за порушення дисципліни.

Раніше Фокус повідомляв, що жінка склала список подарунків, які вона не хоче отримувати. Вона показала родині антисписок речей, які більше не хоче отримувати на Різдво. Однак її "рішення проблеми" образило деяких родичів.

Також стало відомо, що модель придумала, як швидко заробити гроші в інтернеті. Косплеєр Сільверлурі Ло наступає ногою на скибочку хліба на кілька секунд, потім запаковує її й продає фанатам по всьому світу.

Теги за темою
звільнення
Джерело матеріала
loader
loader