Жінка купила будинок і знайшла загадковий символ під килимом: люди радять їй переїхати
Жінка купила будинок і знайшла загадковий символ під килимом: люди радять їй переїхати

Жінка купила будинок і знайшла загадковий символ під килимом: люди радять їй переїхати

Жінка виявила моторошний символ, який був захований під старим килимом. Багато користувачів соцмережі порадили жінці "переїхати" або "викликати священника".

Мей Мері була приголомшена після того, як зняла старі килими у своєму новому будинку. Жінка виявила моторошний символ, вигравіюваний на підлозі. Своєю знахідкою вона поділилася у Facebook.

Жінка показала кілька фотографій, на яких видно мостини з пентаклем (п'ятикутна зірка, укладена в коло) на них.

Малюнок має значення в неоязичницьких віруваннях, символізуючи п'ять елементів: землю, воду, вогонь, повітря і дух. Для деяких вірян він також уособлює життя і взаємозв'язок.

"Знявши старі килими у щойно купленому будинку, ви виявите ось це. Якою була б ваша перша думка?" — підписала вона фото.

Жінка показала фотограф, на яких видно мостини з пентаклем
Фото: Facebook

Пост швидко став вірусним, викликавши понад тисячу коментарів і реакцій:

  • "Запаліть шавлію в домі й попросіть усю негативну енергію піти, запросивши любов і світло. Потім відшліфуйте дошки, нанесіть морилку і доведіть до блиску деревину твердих порід";
  • "Це не негатив, це коло захисту. Просто пронесіть шавлію своїм будинком, відчиніть на день усі вікна й прикрасьте його, знаючи, що ви наслідуєте приклад деяких дуже сильних жінок (або чоловіків)";
  • "Просто перестеліть підлогу і залиште спогади про те, що там було, в пилу від пили, коли будете видувати її у вікно";
  • "Схоже, у вас там жила відьма. Вони зробили захисне коло. Це не обов'язково погано. Ви можете прибрати його, а якщо воно вас турбує, то посипте його шавлією".

Багато користувачів соцмережі порадили жінці "переїхати" або "викликати священника". Деякі люди поставилися до символу з підозрою, вважаючи його знаком "послідовників сатани", а кілька людей засумнівалися в правдивісті поста, стверджуючи, що бачили таке саме зображення в інших соціальних мережах.

Раніше Фокус повідомляв, що пара купила будинок і виявила знахідку, яку приховали попередні власники. Емма Харрісон і Ріс Стейнер були здивовані, виявивши, що старі господарі приховували під мостинами в кухні.

Також стало відомо, що на "найсамотнішій дорозі" у США розташоване занедбане місто, в якому живуть 2 людини. Джонатан Харп і його дружина Норма залишилися єдиними жителями, які називають старе шахтарське містечко своїм домом. За їхніми словами, вони насолоджуються тишею і спокоєм.

Джерело матеріала
loader
loader