Демі Мур разом із Маргарет Куеллі з'явилася на кінофестивалі SCAD Savannah
Демі Мур разом із Маргарет Куеллі з'явилася на кінофестивалі SCAD Savannah

Демі Мур разом із Маргарет Куеллі з'явилася на кінофестивалі SCAD Savannah

Актриси на заході продемонстрували стильні образи. На кінофестивалі в Джорджії Демі Мур вручили нагороду Icon Award.

Знамениті американські актриси Демі Мурі Маргарет Куеллі 27 жовтня відвідали кінофестиваль SCAD Savannah у Джорджії, США, повідомляє Daily Mail.

61-річна зірка "Субстанції" позувала зі своєю колегою, зіркою серіалу "Покоївка" на червоній доріжці заходу, що проходив у бібліотеці Джен. Мур була одягнена в елегантне чорне вбрання, що складалося з чорного напівпрозорого топа, довгого жилета з глибоким вирізом і оксамитової спідниці-максі. Свій гламурний образ акторка доповнила красивими золотими сережками, оксамитовим клатчем, туфлями з гострими носами і декором у формі замкової щілини на кожному носку. Демі розпустила довге волосся, зробивши проділ посередині. Вона нанесла легкий макіяж, підкресливши карі очі коричневими тінями і чорною підводкою.

Актриси Маргарет Куеллі та Дем Мур
Фото: Getty Images

30-річна Куеллі була одягнена в просту чорну блузку в рубчик з прозорими рукавами і коротку спідницю зі сріблястими складками. Свій невигадливий образ Маргарет доповнила чорними панчохами і туфлями з круглими носками на стійких підборах. Зірка зібрала свої шоколадні локони в низький пучок і наклала сяючий макіяж.

Кінофестиваль SCAD Savannah — найбільший університетський кінофестиваль у США. Його відвідали багато знаменитостей, включно з такими зірками, як Емі Адамс, Дієго Луна, Наташа Ліонн і Фелісіті Джонс. На заході Демі Мур було вручено нагороду Icon Award під час показу нового фільму The Substance, де актриса зіграла головну роль.

Раніше, 11 жовтня, Фокус писав про те, що Демі Мур у стильному діловому костюмі вийшла у світ. Актрису вшанували за її внесок у кіно. Для виходу вона вибрала класику.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader