Колишня працівниця Apple з України подякувала компанії за евакуацію родини
Колишня працівниця Apple з України подякувала компанії за евакуацію родини

Колишня працівниця Apple з України подякувала компанії за евакуацію родини

Колишня співробітниця Apple Катерина Резикова публічно подякувала компанії та Тіму Куку за допомогу в евакуації працівників та їхніх родин із Харкова у 2023 році.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Колишня працівниця Apple з України подякувала компанії за евакуацію родини - Фото 1

Резикова, яка раніше працювала розробницею в Apple, у п’ятницю 25 жовтня розповіла в X Twitter, що компанія провела масштабну скоординовану евакуацію, зокрема, її та її бабусі. Після того, як все відбулося, Тім Кук побажав їй усього найкращого.

«Я ніколи не розповідала, скільки Apple зробила, щоб допомогти евакуювати мою бабусю з пекла, яке відбувалося в Харкові у 2023 році. Вони найняли підрядників, щоб витягнути людей. Рівень координації на місці та в Інтернеті був божевільним — перекладачі, водії, усе інше. Дякую».

Операція з порятунку була дуже скоординованою, до неї було залучено багато людей. Схоже, Apple організувала все, від евакуації з міста під російськими обстрілами до організації місця для притулку у Польщі.

«Це було схоже на повноцінну операцію. У нас було кілька чатів у WhatsApp з різними координаторами та водіями на місцях. Apple оплатила готель та квитки до безпечного місця у Польщі».

Катерину уразив рівень підтримки від Apple, який перевищив її очікування:

«Я ніколи не бачила нічого подібного. Підтримка, яку вони надали, була поза межами того, що міг би зробити роботодавець».

Зворушлива історія здивувала коментаторів, вони також не очікували подібного і сказали багато теплих слів. Зокрема, Катерина та інші відзначають непублічний характер операції, про яку вона розповіла лише зараз. Один з коментаторів розповів, Що Стів Джобс «захоплювався Тімом [Куком] як справжнім майстром логістики».

«Дякую всім за добрі слова та підтримку. Я розповіла своїй бабусі про реакцію на це, і у нас був момент ностальгії телефоном, коли ми згадували той тиждень. Ми всією сім’єю дуже раді, що вона опинилася у безпеці. Це жодним чином не пов’язано з приналежністю чи просуванням Apple. … Так, це було дуже внутрішнє і не для преси».

Інша співробітниця Apple, Стеф Креске, підтвердила у коментарях до публікації Резикової, що компанія зазвичай допомагає співробітникам та їхнім сім’ям, які потрапляють у масштабні надзвичайні ситуації. Під час ураганів у Флориді та Техасі Apple залучала спеціальну команду для евакуації співробітників з обмеженими можливостями, які працювали з дому. Одного з чоловіків компанія евакуювала з Флориди до того, як розпочався ураган, оплатила йому готель та доставила додому після того, як надзвичайна ситуація минула. «Я завжди буду дуже поважати Apple за те, як компанія гуртується навколо людей у ​​найважчі часи».

Джерело: Apple Insider

Теги за темою
Apple
Джерело матеріала
loader