Кривавий терор: в одній із областей України росіяни навмисно вбивають людей на вулицях та у квартирах
Кривавий терор: в одній із областей України росіяни навмисно вбивають людей на вулицях та у квартирах

Кривавий терор: в одній із областей України росіяни навмисно вбивають людей на вулицях та у квартирах

Окупанти нещадно обстрілюють Херсон.

На Херсонщиніросіяни вбили 6 людей, ще 15 поранили, серед них 13-річний хлопчик. Під ворожим вогнем було 19 населених пунктів. Поруйновано 6 багатоповерхівок та 22 приватні будинки, обʼєкти критичної інфраструктури, газогін і транспорт, приватні автівки та сільськогосподарську техніку. А проти ночі окупанти вдарили з артилерії по житлових кварталах Херсона.

Про це йдеться у матеріалі кореспондентки ТСН Олени Ваніної. 

В один із районів Херсона, який вважають відносно безпечним прилітає уже не вперше. За ніч жителі нарахували тут зо два десятки вибухів. З артилерії окупанти влучили в багатоповерхівку.

"Ми тікали вниз з невісткою, на 1 етажі, у мене ключі од первої квартіри, ми ночували там", - каже місцева. 

У своїй квартирі тут загинула жінка. Є загибла і в іншому будинку. Вижити не було шансів.

"На 6 поверсі. ЇЇ розірвало хвилею. П’ятий заливали, тут горіло, шостий і сьомий", - розповідає місцевий житель. 

В одній із квартир, яку обстріляла російська армія, у Херсоні жила родина з двома дітьми. Коли стріляє артилерія - тривога не лунає, у людей є лічені хвилини, щоб зреагувати.

"Я, моя дружина, двоє маленьких дітей, 2 роки, 7 років. Буквально за 2 секунди і в коридор. Теща не встигла вибігти", - каже житель Херсона. 

Горів 6 і 7 поверх, люди вибігли надвір, рятувальники прибули швидко. Після прильотів було 5 пожеж в різних районах міста. Люди не можуть оговтатись від жахливої ночі. Без житла і здоров’я залишилося багато родин. У комунальників і волонтерів велика черга з тих, кому треба забити вікна і полагодити дахи.

Ще одна жінка загинула під час обстрілу Антонівки. По цьому селу, а ще Микільському і Понятівці росіяни били КАБами. Є поранені у Комишанах, Білозерці, Бериславі, Качкарівці. На вихідних влучили у поштове відділення, прилетіло в укриття, де ховалися люди - є загиблий і поранений. Тим часом окупанти самі документують свої злочини і хизуються ними у соцмережах.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ, ЩОБ СХОВАТИСЬ! ХЕРСОНЦЯМ НЕ ВДАЛОСЯ! ХАРКІВ говорить про ДИВО!

  • Росіяни обстріляли Херсон та зруйнували пошту: є загиблий та поранені
  • Росіяни посилили обстріли ще однієї області України: як там виживають люди (фото, відео)
  • Вночі під час атаки росіяни пошкодили українську залізницю: які наслідки
Джерело матеріала
loader
loader