/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9cf638addf0e296733f7d3b91ab15fa9.jpg)
Щоб повернути весь смак та аромат: скільки треба замочувати гриби перед приготуванням
Усі знають, що сушені гриби потрібно замочувати, але скільки для цього треба часу – суперечки досі тривають. 24 Канал пропонує закрити усі запитання за посиланням на Przyslij Przepis.
Скільки часу потрібно замочувати гриби?
Насправді тут потрібно орієнтуватися на тип грибів. Для білих та маслюків може знадобитися від 3 до 6 годин. Найкраще – просто замочити їх на ніч.
![]()
Правильне замочування – гарантія вдалого результату / Фото Pixabay
Підберезники та маховики трішки менш вимогливі – достатньо від 3 до 5 годин. Ще менше треба лисичкам – 1 – 2 години. А найменше турбот буде з печерицями – їх треба замочити у теплій воді лише на 30 – 60 хвилин.
А якщо хочете швидко приготувати сушені гриби – скористайтеся рецептом з ютуб-каналу "Паляниця".
Корисні підказки
Усі варять пельмені неправильно – кидати їх потрібно не в крутий окріп, інакше вони злипнуться.
А якщо пиріжки вибухають на сковороді – ви зробили одну з поширених помилок.
