Яблучні деруни: елементарна страва за 10 хвилин
Яблучні деруни: елементарна страва за 10 хвилин

Яблучні деруни: елементарна страва за 10 хвилин

Ні для кого не секрет, що все геніальне, як правило, дуже просте. Тому пропонуємо приготувати деруни, замінивши в них лишень один інгредієнт. Замість звичної картоплі основним компонентом дерунів стануть яблука.

Як правильно приготувати яблучні деруни в Instagram розповіда фудблогерка з ніком vika_marchenko__. Вона також підказала, що додати до страви, щоб вона вийшла дуже ароматною.

Інгредієнти

  • Яблука середні – 3 шт
  • Сік лимона – 1 ч.л.
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Ванільний цукор – 3 гр

Спосіб приготування

1.Яблука очищуємо від шкірки та натираємо на великій терці.

2. Відразу додаємо сік лимону та добре перемішуємо.

3. Додаємо решту інгредієнтів та знову перемішуємо.

4. Обсмажуємо на розігрітій із невеликою кількістю олії пательні до золотавої скоринки з обох сторін.

5. Можна подавати як гарячими, так і холодними. Із медом, сметаною, або будь-чим іншим за смаком. Якщо яблука кислі, можна додати цукор.

На OBOZ.UA є й інші рецепти дерунів:

  • Деруни в духовці
  • Класичні деруни
  • Деруни з пюре
Источник материала
Поделиться сюжетом