20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стейк з молодої капусти: вийде смачніше за м’ясо по-французьки
Стейк з молодої капусти: вийде смачніше за м’ясо по-французьки

Стейк з молодої капусти: вийде смачніше за м’ясо по-французьки

Стейк з молодої капусти – це незвична, але дуже смачна та соковита страва, що прийдеться до смаку будь-кому. За своїм складом вона дечим нагадує м’ясо-по-французьки, але в кінцевому результаті виходить навіть смачніше.

Рецептом приготування стейку з молодої капусти поділилась фудблогерка з ніком ann_.and_.food. В Instagram вона розповіла, який фарш найкраще обрати для цієї страви.

Інгредієнти

  • Молода капуста
  • Фарш курячий
  • Цибуля
  • Сіль
  • Перець
  • Олія
  • Помідори
  • Сир твердий
  • Сметана або майонез

Спосіб приготування

1.Молоду капусту нарізаємо на стейки завширшки 2 см.

2. В фарш додаємо цибулю(натерту, чи перебиту в блендері), сіль та перець.

3. На деко викладаємо пергамент, змащуємо олією, та викладаємо капусту.

4. Капусту змащуємо олією, присипаємо сіллю з обох сторін, викладаємо фарш, щоб повністю покривав капусту та відправляємо у духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

5. Нарізаємо квадратиками помідор, додаємо тертий сир твердий, сметану чи майонез.

6. Дістаємо стейки з духовки, викладаємо шапочку з помідорів та сиру, і допікаємо ще на 15 хв.

На OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти з молодої капусти:

  • Щі з молодою капустою
  • Голубці з молодої капусти
  • Салат з молодої капусти
Источник материала
Поделиться сюжетом