Кондитер поділився рецептом улюбленого печива Єлизавети ІІ
Кондитер поділився рецептом улюбленого печива Єлизавети ІІ

Кондитер поділився рецептом улюбленого печива Єлизавети ІІ

Королівський кондитер поділився рецептом великоднього печива, яке обожнює Єлизавета ІІ.

Для бісквітної бази:.

350 г звичайної борошна.

5 г соди.

10 г меленого імбиру.

5 г кориці.

125 г несолоного масла.

175 г коричневого цукру.

1 яйце.

60 г золотого сиропу.

Для глазурі:.

2 яєчних білка.

600 г цукрової пудри.

харчовий барвник на ваш вибір.

Готуємо бісквіт:.

• Розігрійте духовку до 170 С.

• Змішайте борошно, соду і спеції в мисці.

• Додайте нарізане кубиками масло і перемішайте до утворення крихти.

• Додайте цукор і розмішайте.

• Додайте яйце і золотий сироп.

• Замісити тісто.

• Розкачайте тісто завтовшки 5 міліметрів і виріжте печиво за допомогою спеціальних формочок.

• Перекладіть печиво на пергамент і запікайте протягом 12-15 хвилин до золотистого кольору.

• Повністю остудіть перед тим, як прикрашати глазур'ю.

Для глазурі:.

• Додайте 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри і збийте до однорідної маси.

о 2:06 PDT.

Джерело матеріала
loader