Салат із сезонних овочів з соусом із білої фасолі: простий рецепт
Салат із сезонних овочів з соусом із білої фасолі: простий рецепт

Салат із сезонних овочів з соусом із білої фасолі: простий рецепт

«Прийшов час нам збагачуватись вітамінами, тобто їсти більше сезонних овочів та фруктів.

Раціон має бути різноманітний (як завжди) не лише улюблені полуниці та черешні, а все, що росте в цьому сезоні.

Я на тарілці сьогодні зібрала багато кольорових, сезонних і не тільки рослин, які дарують здоров’я.

Все це класно поєднує смачний густий соус з білої квасолі та яблука.

Таке різноманіття смаків — солодкий, кислий, солений, гіркий, умамі в одній страві, яка задовільняє всі смакові рецептори», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

На тарілці в мене:.

Листя салату.

Болгарський перець.

Спаржа (сира).

Цукіні (сирий).

Броколі (легко варене).

* Звісно ви можете змінювати компоненти на (свій) смак і доступність, соус їх поєднає.⠀.

Для соусу потрібно:.

• 1 яблуко (не дуже солодке, середнього розміру).

• 2 зубчики часнику.

• 300 г вареної білої квасолі.

• 2 ст.

• 2 ст.

• Сік з половини лимону.

• 1 ч.

• 1 ч.

чорного меленого перцю.

• 1 ч.

• 1 ст.

харчових неактивних дріжджів (за бажанням).

Всі складники зблендерувати до однорідної маси.

І зверху цю чудову страву я посипала насінням соняшника та гарбуза, легко полила бальзамічним оцтом і олією.

Джерело матеріала
loader