Кавопауза: освіжаючі рецепти глясе, фраппе та мокко
Кавопауза: освіжаючі рецепти глясе, фраппе та мокко

Кавопауза: освіжаючі рецепти глясе, фраппе та мокко

Експерти з ментального здоров’я радять створити собі маленьку щоденну традицію – це дає відчуття стабільності, надійності, дуже важливі в наш час.

Нехай це буде навіть чашка кави кожного ранку – вона матиме таку ж чудодійну силу.

А ще – освіжаючу! Адже у спеку можна приготувати «холодну каву».

В її основі – запашний свіжозварений напій.

Приготуйте його в якісній кавоварці, яка гарантовано забезпечить потрібні вам міцність і кількість.

Кавоварка Gorenje, наприклад, автоматично контролює рівень води на чашку кави.

А для тих, хто любить каву по-турецьки, у Gorenje є ще й електрична турка.

В цих кавоварках можна одночасно приготувати до 4 порцій кави – на дружну компанію.

Кава глясе (на 1 порцію).

ванільне морозиво — 100 г;.

охолоджена кава – 100 мл;.

збиті вершки і гіркий шоколад – до смаку.

Покладіть у склянку морозиво, залийте охолодженою кавою.

Залишіть на кілька хвилин, щоб морозиво почало танути.

Прикрасьте напій збитими вершками, зверху на дрібній тертці натріть шоколад.

Кава фраппе (на 1 порцію).

охолоджена кава – 100 мл;.

лід – кілька кубиків або 1 ст.

молоко – 50 мл;.

вишневий сироп (або будь-який інший) – 1 ст.

Змішайте всі інгредієнти в чаші блендера.

Подавайте у високих прозорих склянках.

Мокко на згущеному молоці (на 1 порцію).

охолоджена кава – 100 мл;.

щіпка кориці;.

згущене молоко – 1 ст.

лід – кілька кубиків або 1 ст.

Перш ніж заварювати каву, змішайте необхідну порцію з корицею.

В готову каву додайте згущене молоко і лід.

Ретельно розмішайте.

Множте інгредієнти на потрібну кількість порцій, вмикайте кавоварку і насолоджуйтеся моментом!.

Джерело матеріала
loader