У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group
У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group

Вітаємо вас на «Хмарочосі»! Ми пишемо про розвиток міст вже 7 років та 126 днів. За цей час ми опублікували вже 15646 новин та статей і продовжуємо це робити щодня. Підтримайте нас щомісячним внеском! За ціною лише однієї поїздки у таксі, ви сприятимете незалежній роботі редакції і допоможете робити Київ місцем для гідного життя, а діяльність влади – прозорішою.

 

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 1

У київському ресторані далекосхідної кухні Eastman відбувся бранч «Як це їсти», під час якого команда проєкту відкрила двері на свою кухню та показала гостям усі процеси створення колоритних страв зі свого меню. Бренд-шеф мережі First Line Group Вова Ташаєв розповів свою гастрономічну історію відносин зі Сходом, презентував найнезвичайніші страви та показав, як традиційно їх правильно їсти.

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 2

Цьому проєкту ресторатора Дмитра Запорожця нещодавно виповнився рік. Eastman — це шукач із цікавим, незалежним та вільним характером. Кухня — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні та історії любові до Близького та Далекого Сходу.

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 3

Це унікальний продукт для України із простою суттю, але поки що малознайомою кухнею. На честь дня народження проєкту креативна команда Eastman організувала бранч «Як це їсти». Його місія — познайомити аудиторію з яскравими східними стравами та розповісти історію, яка стоїть за їх створенням.

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 4

«Eastman — пропалений вітрами та смислами експат, що мотається між Індією, Таїландом, Шрі-Ланкою, Марокко та Ізраїлем. Натхненний традиційною кухнею проєкт зібрав все найцікавіше і створив свій особистий мікс відчуття Сходу. З любов’ю до життя, жагою до пригод і бажанням ділитися найкращим», — кажуть автори проєкту.

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 5

Для гостей Eastman — це можливість скуштувати нове, отримати емоції від східної культури та гастрономії. Крім того, заклад створює нові формати для вже знайомих продуктів, наприклад, Наполеон-бар із кокосовим, манговим, матча та ще п’ятьма авторськими рецептами цього десерту.

Подивитися ролики-тьюторіали «Як це їсти» для пані пурі та супу дамплінгс можна за гіперпосиланнями.

У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 6
У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 7
У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 8
У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group - Фото 9
Джерело матеріала
loader